søndag 14. august 2011

Familiesøndag!

I dag våknet jeg av at det sto en bitteliten Kaptein Sabeltann ved sengen min, med sjørøverhatt på hodet og sabel i hånden. "Pinky, du må stå opp,vi må finne skatten!" Ja, her i huset står rollespill og generelt sjørøvere ganske høyt. Det er gøy nå som leken begynner å ta litt form. Det er gøy å se han leve seg sånn inn i det. Men jeg skal innrømme, det ble ingen skattejakt halv syv i dag tidlig... :)

Ellers har søndagen våres bestått av familietid. Vi har vært på jobben til mamma/mormor og plukket med oss masse klær. De har virkelig lagd mange fine klær til høstkolleksjonen. Kanskje jeg skal få vist dere et par av plaggene en dag, og ikke minst tipse om hvor man får kjøpt dem ;) Eller kanskje det til og med er mulighet for en aldri så liten give away?

Vi har også vært i Oslo i familieselskap. En veldig hyggelig søndag med familien. Full rulle fra morgen til kveld, som vanlig, men det er jo sånn vi liker det. Ingen problemer med legging om dagen i hvertfall. Her sovner luringen i det han treffer puta :)

Nå føles det virkelig ut som høsten er her. Litt koselig er det jo også. Endelig kan stearinlysene bli tent og jeg kan synke ned i sofaen under pleddet. Kveldskos ♥


De fine rosene har jeg fått av mammaen min :) Altså ingen hemmelig beundrer :P

7 kommentarer:

Véronique sa...

Nydelige roser du har fått :) Snille mamma'n din.

Kristine sa...

Fantastisk farge på de rosene! :D

Men ja - kan du ikke tipse om butikken? Eller ha en aldri så liten give away? Eller begge deler? :)

Monica Jensen sa...

Veronique:
Ja,likte fargen så godt. Skikkelig høstfarge :)

Kristine:
Enig! Kanllfine :)

Skal nok få i gang ett eller annet lurt :) Tips kommer jeg hvertfall med :)

Villblomsten sa...

Hva - ble det ingen rollelek kl 06,30 ? Hihi :-)
Hærlig gutt du har :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

mammaKine sa...

Hei du :-) Sengetøyet har jeg kjøpt på Jysk i Ski faktisk. Kjempebillig. Jeg røsket med meg to stykker, så jeg så ikke om de hadde flere farger. Men det er en god stund siden da. Mulig de fortsatt fins. Knallfine er de hvertfall :-)

Nydelige roser forresten ;-)

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei hei!
Så koselig at du besøkte bloggen min og atpåtil la fra deg ett lite avtrykk! Det setter jeg skikkelig pris på :)

Herlig blogg du har og ikke minst en vidunderlig sønn. Jeg kommer brått tilbake igjen, skal du se :)

Fabelaktig start på uken ønskes deg og dine. Her blir det full fres fram til helgen. Men nå er det blogging og kos, siden jeg har vært så flink å løpe tidligere på kvelden.
Smil og klem