fredag 5. august 2011

Fingrene mine har aldri ferie!

Selvom jeg kan ha noen (få) stille dager her på bloggen, så har fingrene mine aldri ferie! Å skrive og uttrykke meg må jeg, rett og slett. Så de dagene det er stille og rolig her på bloggen kan du banne på at jeg spyr ut mye svada både på twitter og facebook. Gjerne av det useriøse slaget... Små ting som bare hadde blitt for dumt å skrive her, i og med at det gjerne bare inneholder én setning eller to. Blir et greit kort blogginnlegg i såfall!

I går la jeg meg, før neglelakken hadde rukket å tørke. Ett av mine mange stolte øyeblikk.

Så sånn går no dagan.. I dag har lunsjen på jobb gått ut på å drite ut Monica. Mobb jenta som bor i Tomter, greeeeit det. Det er forsåvidt ok nok, jeg ler med jeg. Skulle bare ønske at jeg kom med noen saftige kommentarer tilbake, men så kjapp i replikken var jeg ikke i dag gitt. Han som var værst tok nok bare hevn fordi jeg holdt på å kjøre han ned her en dag etter jobb, da han kom putrende på motorsykkelen sin, for deretter å overse han. Nemlig. Han mener jeg setter meg bak rattet hver morgen, kobler ut hjernen, for så og bli overrasket når jeg plutselig kommer fram til jobb. Vel, jeg trenger jo ikke tenke når jeg har en bil som tenker for meg......

I dag ga bilen min beskjed om "ice alert". Det er jo ikke mer enn ca 20 grader ute, så pass på folkens, det kan fryse på!

Bilen min viste 1 grad på vei hjem fra jobb i dag. Jeg må være gal som går i kjole,det er jo iskaldt ute. På med bobledressen!

Ellers så er det jo fredag da, folkens. Det er regn, noe som tyder på at barnefrihelg nærmer seg med stormskritt. Hva planene mine er? Tilbringe tid med vinninnir!
GOD HELG, ALLE DERE FINE MENNESKER SOM TITTER INNOM HER! :)

4 kommentarer:

E.S.E sa...

Takk for komplimentet ;) Fint menneske du også :)

Må huske på at hvis folk ikke hadde satt pris på at du var tilstede, så hadde de heller ikke giddi å "disse" deg :) Ha en fantastisk helg, uansett vær :)

Og blir livet for kjedelig så er det bare å ta kontakt ;)

Monica Jensen sa...

Hehe,tok ikke "dissingen" så hardt! Nå har jeg forresten lært meg en ny vei hjem fra jobb.. Så nå slipper jeg å kjøre "rundt moss og hele verden" ;)

Får krysse fingrene for at det blir mye jobb på deg da, så har du litt å gjøre i vakthelgen din! :)
Ha en fin helg du og!! :)

Hanne sa...

Jeg er så glad for at fingrene dine aldri tar en pause, og ler meg ofte skakk både her og på facebook.

Monica Jensen sa...

:D takk,sånt er koselig å lese!!