onsdag 24. august 2011

Han fortjener kun det beste!

Teo lar meg kjenne på hele mitt følelsesregister. Det er fordi han betyr så mye for meg. Han betyr alt for meg. Er det én person jeg alltid har i bakhodet, så er det han. Han gjør meg hel, uansett hvor klisjé det enn må høres ut. Hva var meningen med livet før jeg fikk han?


Han gjør meg frustrert, fortvilet, bekymret, sint, lattermild, lykkelig, takknemmelig, glad, og oppmerksom. Han vekker alle følelser i meg. Flere av dem på samme tid til og med. Han gjør meg kritisk til meg selv, og ofte "banker" jeg nok opp meg selv uten grunn. Spesielt i de periodene da jeg føler meg som en "nei-mamma". De periodene da jeg går rundt med dårlig samvittighet hele tiden fordi jeg føler jeg må ta den ene kampen etter den andre, når jeg egentlig bare vil kose, holde rundt han og dulle som bare en mamma kan. Det er vanskelig, for jeg føler meg dratt mellom hva jeg bør gjøre og hva jeg har lyst til å gjøre. Kan dere kjenne dere igjen?


Dette er gutten som får fram smilet mitt, selv på dager da behovet for å bli under dyna er der for fullt. Dette er gutten som faktisk får meg ut fra dyna. Delvis fordi jeg må smøre frokost til han...Men også fordi at han gir meg motivasjonen til å kjempe, stå på og leve. Jeg vil utvikle meg og jeg vil bli en bedre person, hovedsakelig på grunn av han. Han fortjener nemlig kun det beste! :)


Nå skal jeg susse sønnen min god natt, der han sover så fredfullt. Jeg kom meg aldri i seng i stad, men nå prøver jeg - igjen. God natt - igjen - tittere :)
#lakenskrekk

2 kommentarer:

Kristine Dices sa...

Ja, hva var egentlig meningen med livet før vi fikk barn?? Det har jeg også lurt på mange ganger. :)

Han er nydelig , den gutten din. Han er heldig som har en mamma som deg. :D

GNIST sa...

Unger får fram det beste i oss, men også det verste. Det er mange harde tak og selvfølgelig er det slitsomt å være nei- mamma alene og alltid være den som må ta alle konfrontasjoner og upopulære avgjørelser. Du får glede deg over alle de positive sidene! Og husk at ingen kan være super-mamma hele tiden - barn skjønner også det.