onsdag 24. august 2011

Han trippet på trappen og var så spent!

I ettermiddag var Teo bedt i barnebursdag hos den ene nabogutten. Det var en spent gutt som fikk på seg ny bukse og skjorte her hjemme etter barnehagen. Han tegnet på kortet og diskuterte litt med seg selv om det var han eller Alexander (bursdagsbarnet) som skulle åpne gaven. Han ble til slutt enig med seg selv om at det var Alexander sin gave :)


2 åringen min gikk forventningsfullt over til nabohuset. Han bemerket seg ballongene som hang på garasjen og sto omtrent og trippet da jeg ringte på døra. Tenk så mye en liten krabat gleder seg over. Jeg misunner han for det. Han finner på sin egen lille måte glede i omtrent alt!

Første tiden i bursdagen var ikke bare bare. Han er nemlig helt skutt etter barnehagen, og på tross av at han er en aktiv sjel tar han det som regel helt med ro hver dag etter barnehagen. Han er vant til å spise middag, synke ned i sofaen, bade, lese bok og sove. "Plutselig" så var det action som sto på planen. Når man da bare er 2 år kan det bli litt i det meste laget. Etter bare 15-20 minutter i selskapet vurderte jeg å ta han med meg hjem, men heldigvis snudde det etter at han fikk litt tid for seg selv, og humøret kom seg gradvis :)

Der er Teo lik meg. Veldig sosial av seg, men også med et enormt behov for alenetid. Det merker jeg spesielt godt i sånne situasjoner. Han har en tendens til å trekke seg litt unna alle andre og holde på litt for seg selv. Først etter litt "alenetid" kan han henge seg på de andre og bli med på fellesleken. Intet unntak i dag heldigvis! :)

Det var en hyggelig ettermiddag. Jeg har jo ikke akkurat et enormt nettverk her i Tomter. Derfor er det ekstra hyggelig å bli kjent med naboer og foreldre fra barnehagen!
Nå skal jeg rett og slett hoppe i dusjen og deretter ta kvelden. I natt blir en bra sovenatt. Det regner. Lastebilmannen håper jeg har tatt til fornuft. Og jeg er trøttere enn noengang før... :)
God natt, fiine lesere<3

Ingen kommentarer: