onsdag 3. august 2011

Helt ukontrollert!

Vi nordmenn er ikke vant til slik varme. Nå skal ikke jeg klage, men jeg skal innrømme at jeg blir litt slått ut av spill. Jeg sikler ukontrollert og føler meg som en bomullsdott. I stad kastet jeg meg over viften i det jeg holdt på å smelte bak kontorpulten min. Arkene fløy veggemellom og jeg blåste bakover på kontorstolen i en voldsom fart. Greit, nå skal ikke vi overvurdere vifta mi. effektiv er den ikke. Den avkjøler sånn bittelitt og skaper uorden i papirene mine, men at selveste meg flyr bortover gangen er å ta i litt. Litt!

Når det er vamt på kontoret er det bare én ting å gjøre. Dra på butikken og kjøpe med is til alle mann. Da jeg sto i kassa på Kiwi spurte butikkmannen meg om jeg kjøpte inn is til en barnehage. "Til Norsk Gjenvinning", svarte jeg. "Ja, barnehage altså..." Han har i grunn rett. Humor er det nok av på denne arbeidsplassen i hvertfall ;)


Nå venter dere vel i spenning på dagens antrekk tipper jeg. Dette har jo blitt en moteblogg ut av dimensjoner!!! I dag tidlig fant jeg en fillette, formløs olabukse i skapet mitt. Jeg gikk berserk med saksa, og vips; en formløs shorts!


Ikke så fin å se på, men utrolig behagelig å ha på seg. 

Ellers i dag har Teo og jeg vært på Norway Cup med Anka og Kasper. Vi grillet, sparket/kastet fotball og bare koste oss i sola i flere timer. En perfekt onsdags ettermiddag/kveld. Kvalitetstid med venner for oss begge to!  ♥


Kasper og Teo ble født med 8 dagers mellomrom. Anka og jeg hadde termin samme dag. Gutta våres er utrolig like på mange måter. Like aktive og like i utviklingen hele veien. De har mye glede av hverandre når de møtes, og storkoser seg virkelig i hverandres selskap. Da er det godt at både mammaene deres er gode venner, og det samme med pappaene deres :)

Nå er det tid for husarbeid og deretter beina på bordet i en liten halvtime.
Klem fra meg**

2 kommentarer:

AK sa...

Takk for en koselig ettermiddag, det va jo så koselig for både store og små :) Vi får ta en strandtur snart.. Neste uke jobbe æ normalt igjen så da kan vi fyk tidligar :) God klem te dæ, snupp <3

Monica Jensen sa...

Takk for en kjempefin ettermiddag<3 det høres ut som en god plan. Vi får satse på fint vær,og hvis ikke får vi ta en innendørs date :-D sov godt,vennen <3