søndag 21. august 2011

Hurra for kjærleiken! ♥

For en fin dag det var i går!
Sola skinte, og jeg kunne våkne opp etter flere timer sammenhengende søvn, på kanten til uthvilt. Deretter var det bare å hoppe ned i baggybuksa og ta turen til Ski. Der møtte jeg Live, Jesper og Ipti. Vi spiste sushi til lunsj. Nam. Etter lunsj tittet vi litt rundt på senteret og kjøpte en gave til brudeparet. Forlovelsesfest sto nemlig på kveldens plan! ♥

Her er bilde av brudeparet - min kusine og hennes kjære!
 
Kvelden startet med fest hos dem. Live og Sarah var med meg. Hos Pernille og Roy Thomas fikk vi servert champagne og tapas. Det var koselig stemning, og flere kjente fjes. Og opptil flere nye. Alltid gøy å bli kjent med nye mennesker :)
 
 
Da klokken bikket midnatt satte vi oss i taxier og ble kjørt til et utested på Majorstua. Der var det trangt, men stemningen var god. Jeg støtte blant annet på fysioterapeuten min og samboeren hans. Jeg håper jeg sa noe lurt.. Er det noe jeg gjerne ikke husker dagen derpå så er det samtaler i detalj. Jeg er derfor alltid like spent på om det tikker inn en melding fra noen som kan bekrefte at jeg har driti på draget. Stort sett har jeg ikke det ;) En annen jeg pratet med var en eller annen ukjent kar. I dag fikk jeg melding fra han på facebook, jeg hadde visstnok presentert meg med mitt fulle navn :) Jeg måtte ærlig innrømme at jeg ikke husket samtalen våres. Som svar tilbake på det fikk jeg: "Jeg husker bare at du lo masse, og spesielt av dine egne kommentarer:P Godt humør hvertfall!" Haha, klassisk!
 
Meg, kusina mi Marlene og hennes Alexander.
 
Kvelden ble avsluttet med jentene mine, Live og Sarah. Vi satt på fortauskanten og spiste kebab. Deretter tok vi turen hjem til Sarah og campet der. En super kveld! :)
 
I dag har formen min vært på topp. Jeg sto opp tidlig og dro for å spise frokost med Live. Ellers i dag har jeg fått vasket hele leiligheten og fått luringen min hjem igjen. Nå er stearinlysene tent, og jeg slapper av i sofaen og lader opp til en ny uke på jobb. Håper dere har hatt en like hyggelig helg som meg ♥
 
Klem fra meg**

Ingen kommentarer: