mandag 29. august 2011

Hvor er pause-knappen?

Av og til skulle jeg ønske at jeg kunne brette ut alt til dere, men da det er flere mennesker med i min verden må jeg holde en del for meg selv. I grunn det meste føler jeg til tider. Det er når det stormer som værst at jeg har mest behov for å skrive, men det er også da jeg virkelig må veie mine ord. Det kan være frustrerende, og mange ganger i slike tilfeller velger jeg å droppe skrivingen i stedetfor å tømme meg for piss...
Nå om dagen er jeg sliten. Wow, jeg sliten?! Den har dere vel aldri hørt før. Jeg føler jeg går konstant på tomgang. Jeg har lyst til å legge meg ned i sengen og bli der. Gråte. Få være i fred. Verden går "dessverre" videre på tross av at jeg gjerne skulle trykket på pause-knappen. Jeg må opp tidlig, jeg må jobbe, jeg må gjøre husarbeid og jeg må ta meg av barn. Ja, jeg må leve! Nå som jeg har det sånn om dagen er det bittelitt ekstra slitsomt at Teo er i sitt krevende humør. Han er der oppe hele tiden om dagen, og jeg er sikker på at han sier mamma minst 2,5 millioner ganger i løpet av én dag. Ingen skal komme til meg å si at ikke ordet "mamma" er det mest brukte ordet noensinne altså! Heldigvis er han i godt humør, han kunne bare vært litt mindre aktiv og testet litt færre grenser. Han er jo nysgjerrig, akkurat som sin mor, så derfor velger han heller å teste alle grenser i stedetfor ;)

I kveld får jeg besøk av Live. Skal bli godt å få litt pratetid med henne. I kveld er det hennes tur til å leke hobbypsykolog, en annen dag er det min tur.. Hun skal si til meg at alt ordner seg, på en eller annen måte. Og at det som er ment to be, det skjer. Eller noe. Jeg vet ikke hva hun skal si, men jeg håper det hjelper!

Skulle ønske jeg visste at morgendagen ble bedre...

6 kommentarer:

Stine sa...

Off det er ikke lett det derre altså! Har vært der selv, eller er der selv! Ikke lett med småbarn, hus og mann (?) Men heldigvis er det ikke altid! Håper venninnen din har gode ord og råd til deg <3 Hvis ikke så nyt en alene kveld :))

Lammelåret sa...

Ikke begrens deg i skrivingen, men du trenger ikke publisere alt, dersom det tråkker over grenser. Det ligger mye bearbeidelse i å skrive og mye systematisering. Å publisere på blogg kan være lurt siden du klarer å differensiere tekstene. Du blir på den måten tvunget til å velge ut og dermed vende fokuset til ting som fungerer. Det er en bra ting!

Håper ting ordner seg for deg, at energien er bedre i morgen!

Kristine Dices sa...

Alt kommer til å gå over. Kanskje ikke akkurat i morgen, men én dag gjør det det. Men det er grusomt slitsomt å ha det slik du har det nå. Og hvis du har muligheten til å be om litt avlastning (om så bare noen timer) så bør du benytte deg av den muligheten. Og gjør det helst FØR du kollapser, værsåsnill. Det er nemlig alltid lurt, men det er ikke alltid man ser det selv når man står midt oppi det og alt er hektisk. :(

Forøvrig kommer Llåret med gode tips til deg. :)

Klem.

Anonym sa...

Jeg håper du har fått sove godt i natt, og at dagen i dag er litt bedre enn i går! :)

*klem*

Monica Jensen sa...

Stine:
Nei, livet er ikke alltid en dans på roser. Man trenger vel også litt motgang for å sette pris på medgangen. Føler bare til tider at jeg har litt for mye av den motgangen..... ;)

Lammelåret:
Du har rett, skrive må jeg. Det hjelper jo meg til å sortere tankene. Jeg får bare la være å trykke på publiser når jeg føler jeg er FOR personlig og privat :) Takk for gode ord :)

Kristine:
Tusen takk for en god kommentar. Sender deg en stor klem tilbake :)

Tonje:
Klem tilbake <3

Cecilius blogg sa...

jeg er ikke flink til å ta vitaminer, men jeg tok spirulina i fjor høst. Det begynner jeg med nå igjen. Det gir masse energi. Det er et mulitvitamin proppet med bra ting! Spirulina og søvn kan gjøre susen.. verdt å prøve en boks. Kjøpes på helsekost eller på nettet. Her er en link: http://www.iherb.com/Organic-by-Nature-Pure-Planet-Hawaiian-Spirulina-500-Veggie-Caps/16049?at=0

Den koster 1/3 del på Iherb.com. i forhold til norske helsekoster.

Lykke til med å få opp energien ;) klem!! :)