tirsdag 2. august 2011

I dag pyntet jeg meg!

For en tid tilbake kom jeg over en søt sommerkjole på salg. Jeg måtte ha den. Siden har den hengt pent og pyntelig i skapet mitt. Hvit blondekjole er ikke noe jeg har bruk for ofte, tydeligvis. I dag var det derimot bursdagsfeiring, og jeg fant endelig en anledning der den passet perfekt!


Det viste seg fort at den ikke bare var søt og hvit, men også fryktelig gjennomsiktig. Det var ingen tvil for de rundt meg hva slags undertøy jeg hadde valgt å ta på for anledningen, for å si det på den måten. Kjolen har en underkjole. En ganske så gjennomsiktig underkjole (hvorfor det??). Det var ekstra fint da underkjolen hektet seg fast i trusa mi. Akk, et liv med så mange flauser. Begynner å bli vandt til det. Godt jeg bare var omringet av familie!


Til kjolen hadde jeg denne veska. Jeg tipper at man enten hater den eller elsker den. Jeg for min del elsker den!


For noen få år siden hadde mamma besvimt om hun hadde sett meg i en såpass søt kjole. Skjørt og kjoler sto nemlig høyt opp på hat-listen min. Kanskje godt man vokser til litt, og stilen forandrer seg. Misforstå meg rett, du kan fortsatt finne meg i baggy jeans. Forskjellen er at jeg er mer allsidig i klesveien, og det føles godt. Jeg kler meg etter humøret! :)

1 kommentar:

daniel sa...

må si du var ganske så søt i den kjolen ;) men la merke til at det ser ut som bamsen i bakgrunnen prøver å se opp kjolen din. hehe