søndag 28. august 2011

Jeg driter i hvor jeg sover!

I helgen har det vært Skifestivalen. Det er fast hvert år, siste helgen i august. Det var der jeg drakk mine første øl, riktignok i en busk godt skjult fra voksne og alt som kunne minne om foreldre. Det er også der jeg møter gamle kjente som jeg kun ser den ene gangen i året. Det er med andre ord ganske god stemning på Skifestivalen!

I går ettermiddag ble Teo overlevert til mormoren sin, og jeg dro videre for å drikke litt vin. Da klokken nærmet seg 10 dro vi nedover til Ski. Vi tok en tur innom ølteltet, men der var gjennomsnittsalderen 80+, så det tok ikke lange tiden før vi endte opp på Bowlers. De hadde utvidet puben med en haug med partytelt og barer på utsiden. Det var lagt opp for å bli en bra kveld - og det ble det! :)

Gamle kjente var spredt over alle hauger, så jeg fikk ikke sett så mye til dem. I stedet fikk jeg snakket med mange nye, og tilbrakt litt tid med søte Kristine som snart rømmer til London. Vi storkoste oss! Det er den beste ute-kvelden jeg har hatt på lang lang tid!

Skifestivalen foregår selvsagt i Ski. Jeg hadde ordnet meg soveplass i Ski for natten. Kan noen fortelle meg hvorfor jeg endte opp i Oslo? Altså, i 3tiden i natt tok jeg og noen andre taxi til Oslo for å sove! Hmm.. I den tilstanden jeg var i da tror jeg det eneste som sto i hodet på meg var søvn. Og ikke minst det å bli kjørt rett til døra, selvsagt. Hvor jeg skulle få denne etterlengtede søvnen forholdt jeg meg totalt likegyldig til. Det tror jeg de fleste rundt meg også fikk med seg der jeg faktisk sto og sov i taxikøen, type snorket.
Jeg har et godt sovehjerte :)

Da hele taxigjengen våknet i Henrik og Daniel sin leilighet på Bislett i dag var jeg lettere forvirret. Hvorfor dro jeg hit for å sove? Det var kanskje verdt turen da, for Werner inviterte meg med på frokostdæit i dag tidlig og jeg fik kastet i meg en "Big boy english breakfast". Det var godt for en sliten kropp dagen derpå :)

En annen Henrik stilte opp som snill sjåfør, og nå er jeg hjemme i Tomter igjen. Nydusjet og klar for å dra til Teo'n min. Familieselskap står på planen for i ettermiddag/kveld. Det er alltid koselig. Perfekt avslutning på en bra helg! :)

Har du hatt en fin helg?
Klem fra meg**

2 kommentarer:

Anonym sa...

høres ut som du har hatt en hyggelig kveld :)
Jeg titter innom bloggen din hverdag, og gleder meg alltid til nye innlegg,
ha en fortsatt fin søndagskveld.
Klem Lene

Monica Jensen sa...

Så koselig at du titter innom. Sånne kommentarer gjør meg glad :) Ha en fin dag. Klem