fredag 12. august 2011

Jeg våknet til et jævla bråk!

I Tomter er det i det minste én ting vi har; stillhet! Vel, nå kan jeg ikke skryte på meg akkurat det lenger. Jeg er blitt vant til å våkne til lyden av...ingenting. Kanskje til lyden av barnelatter. Nå i dag våknet jeg derimot til et jævla bråk. Det enorme jordet jeg har rett utenfor vinduet mitt er blitt forvandlet til en byggeplass. En byggeplass full av gravemaskiner, lastebiler og menn som prater alt for høyt i telefonen. Rett utenfor mitt soveromsvindu.


Nå skal Tomter utvides med flere boliger. På sikt blir det nok bra. Kanskje Tomter blir mer populært? Dermed stiger prisene enda mer, og da blir jo Monica fornøyd. Nå, mens bråket pågår, er det alt annet enn fint. Jeg har en gravemaskin (med en mann i) plassert rett utenfor stuevinduet mitt. Jeg skvetter hver gang jeg titter ut! Aldri, under noen omstendigheter, gå naken -  da kan man fort ryke på en smell med å få tilskuere du helst ikke vil ha.

Det positive er jo at Teo er fornøyd da. Han har jo underholdning fra morgen til kveld. Han sitt nye favorittsted har nå blitt i vinduskarmen i stua! :)

Straks runder vi av for helg. Finfin helg som skal tilbringes med Live og Jesper (som eeeeendeliiig kommer hjem fra Spania), maling av utebod (bah...gleder meg ikke helt til det), time hos Fame for mor/barn-bilder og bursdagsfeiring på søndag der tanta og kusina til Teo skal feires. Full timeplan med andre ord - just the way I like it! ;)

Jeg titter innom senere...Bloggformen og humøret begynner å komme seg! Her går det opp og ned ja ;) Gudskjelov går det opp like fort som det går ned!

1 kommentar:

mammaKine sa...

Hehe, gravemaskiner er hvertfall stas for små guttegutter. Tipper Mathias kunne sittet ved siden av Teo og sett heele dagen han også ;-) God helg!