fredag 26. august 2011

London, baby!

I kveld har tre fine snupper vært på besøk. Vi har kost oss med ost,kjeks og te, mens regnet har høljet ned utenfor. Skikkelig høstkos og veldig hyggelig!


I tillegg fikk vi bestilt oss husmorsferie/jentetur til London, baby! Kristine, den ene av firkløveret, flytter til London for et helt år. Linda, Stine og jeg må jo selvsagt besøke henne. Så nå er flyturen booket. I November reiser vi. Herlig! Nå må vi bare finne hotell. Jeg har hørt at det er en fordel :)

Når vi bestilte billetter fikk vi spørsmål om vi tilhørte tittelen miss, mrs, mr eller....doktor :) Dere kan kanskje tenke dere hva vi huket av på. Vi gleder oss til å leke doktor for en dag, og så får vi håpe at det ikke skjer noen nødstilfeller på flyet, for da er vi nemlig godt ned i vinglassene våres. Det faktum at vi overhodet ikke kan skryte på oss en doktorutdannelse er vel kanskje også ganske vesentlig. Vel, gøy for unga! :)

Dette blir morsomt. Julegave til meg selv. Vi har alle godt av å komme oss bort med gode venner, og ikke minst oppleve nye steder, byer og land :) Hurra!

PS: Ikke glem give away'n. Vinneren trekkes fredag 26/8!

7 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

Da må dere dra på the Sketch ! helt fantastisk uteplass! Og på en bar/pub som heter Gem. Det ligger i nærheten av Soho :) Anbefales på det sterkeste. Gem er litt mer avslappa i stilen, mens Sketch er mer pynta/nattklubb. :)

Cecilius blogg sa...

Vi bodde på hotell rett ved Oxford street. Det var billig og bra :) Heter Thiste Marble Arch hotel..

Monica Jensen sa...

Tuusen takk for tips, jeg tar gjerne i mot flere :)))

Tonje sa...

Jeg er ganske ny leser av bloggen din (har lest den noen måneder nå), og synes den er kjempefin! Og nå lurer jeg veldig på hvor de fine kaffe/te koppene som er på dette bildet er fra? =)

Tonje sa...

Og et kjempefint hotell som er kjempeflott lokalisert er Kensington Close i South Kensington. =)

Monica Jensen sa...

Hei Tonje,
Så koselig at du titter innom :)
De er kjøpt på Kremmerhuset. Finnes i mange forskjellige farger. Jeg er veldig glad i dem :D

Takk for tips om hotell. Jeg skal ta en titt på det :)
Ha en fin helg! :)

Anonym sa...

Hehe, kan jo være doktor i mye rart! :p

Så deilig med jentetur, det er velfortjent! :D