fredag 19. august 2011

Minisjef på jobb!

Både i går og i dag var det planleggingsdag i barnehagen. Han fikk derfor være med pappa på jobb i går å leke kjølemontør, og i dag fikk han være med mamma på jobb for å leke kontordame. Wohoo, dere kan jo bare forestille dere hva som sto høyest opp på listen for den viltre 2åringen ;)

Han har plutselig blitt sjenert. Det er vel forståelig, begynner å komme i den rette alderen nå. Når han blir sjenert reagerer han med å bli veldig morsk. Intet unntak i dag. Den første tiden på jobb gikk derfor med til at minisjefen var morsk og kommanderte mammaen sin rundt. Så fort han ble litt varm i trøya løsnet heldigvis det, og jeg velger å tro at det ikke var så aller værst å være med mamma på jobb allikevel :)


På jobben min er det store lastebiler. Veldig store lastebiler. Da en av gutta tok med Teo ned for å se på dem kan du jo tenke deg at han var i syvende himmel. Han fikk også "kjøre" flere av dem :)
 Teo fikk lov å bli igjen nede for å "mekke" litt på lastebilene. De ordnet hansker til han og underholdt han. Gull verdt for meg, for da fikk jeg unna det siste jeg måtte gjøre før helgen. Tror det var ganske gøy for Teo å få litt avveksling fra kontorlivet også. Han er jo ikke så tålmodig vet dere ;)


Vi avsluttet arbeidsdagen med en is, og enda en tur i en lastebil, før vi dro hjemover. Det tok ikke lange tiden før jeg hørte snorkelyder fra baksetet. Sliten gutt etter en (noe kort) arbeidsdag med mammaen sin!

Jeg må jo være ærlig å si; hurra for barnehagen! Veldig koselig å ha han med, men dagen blir ikke akkurat produktiv. Enda godt det ikke er planleggingsdag hver dag ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så stor han er blitt! :)
Men ja, det er godt det ikke er planleggingsdag så veldig ofte, både for barna og de voksnes skyld ;)

Joda, her er det bebis i magen! Forhåpentligvis helt frem til starten av februar :)

Monica Jensen sa...

Så koselig, Tonje! Som sagt; du må sende meg en oppdatering på mail :))

Ja, han vokser til. Prater som en foss, og lærer seg nye fantestreker hver dag ;)

Sebastian gleder seg vel til å bli storebror tenker jeg :) Heldige dere<3

mammaKine sa...

Hehe, så fin han er. Tipper han koste seg i lastebilene ;-)
Lurer på hvordan det hadde gått å ha med Mathias på min jobb. Der er det nemlig ingen lastebiler. Bare sakser, kunder og masse hårprodukter å rive ned :p
GOD helg :-)

E.S.E sa...

Skulle gjerne ha vært der og møtt minisjefen, men får håpe jeg får muligheten senere :)

Monica Jensen sa...

Det får du sikkert en gang, E.S.E. :)