lørdag 20. august 2011

Mmmm...leverpostei!

Her om dagen fikk jeg mail fra Stabburet om at de er på leting etter to nye ansikter til deres gule leverposteiboks. En gutt og en jente. Jeg tenkte; "Tja, hvorfor ikke?", og meldte på Teo. Nå synes jeg han tar seg riktig så godt ut på den gule boksen ;)

Vil du gi din stemme, kan du gjøre det her: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3455488/ . Da blir ho mor glad :) Man kan stemme én gang per dag! Og jeg lover, jeg skal ikke mase på dere hver bidige dag om å stemme på min sønn, men vi setter selvsagt pris på stemmene deres :) I mine øyne er han jo nummer 1 uansett ♥

Kanskje du vil melde ditt barn på også?
Samtlige 10 finalister får ta med seg sin familie på en drømmedag til Tusenfryd, og de to hovedvinnerene får en reise for fire personer til Disneyworld, i tillegg til ære og berømmelse på den gule leverposteiboksen i mange år.

Jeg vil til Disneyworld med min lille krabat, jeg :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Selvfølgelig skal vi stemme på Teo, søteste leverposteigutten! :)

Men sånn i beste mening; kanskje du skulle valgt et bilde der capsen ikke er så dominerende?

Monica Jensen sa...

Hehe, tenkte tanken jeg og. Var ikke på min egen PC,så tok det første og beste bildet jeg fant der smilet var på plass. Han smiler av hele seg på dette bildet :)

Takk for stemmer :)