tirsdag 2. august 2011

Ok da, det er greit!

Høsten kan bare komme, for høstskoene er nemlig i boks. Endelig fant jeg dem!

I mellomtiden, sånn fram til høsten plutselig kommer, skal jeg ta med lillemann til Son og bade i sjøen. Vi skal besøke farmoren hans og feire pappaen han sin 26 årsdag! Hurra for Eirik!

Sommer er ikke så værst det heller altså. Snarere tvert imot. Vel, nå ga jeg meg i hvertfall selv en grunn for å se bittelitt fram mot høsten.. Jeg gleder meg nemlig ikke så mye til den kommer sånn ellers. For etter høsten kommer en kald og alt for lang vinter. Phu!

Uansett, i dag skinner sola, og alle hjerter gleder seg!
Klem fra meg, som sitter godt plassert foran vifta ;)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Kule sko du har funnet til Teo :)

Monica Jensen sa...

hihi,de er ikke til Teo, de er til meg :D