tirsdag 30. august 2011

Å rømme til en annen verden

Det er begrenset hvor langt jeg kan rømme om dagen, selvom jeg mer enn gjerne skulle slengt meg med pappa på turen til Hellas neste uke. Åh, tenk det da dere.. Rømme fra problemer og tanker, til palmesus og strender. Ikke minst få farge på kroppen, ladet opp til en lang vinter, og badet masse med min sommerglade sønn. Jaja, det får vi tid til en annen gang...Snart :)

Nå har jeg skravlet en stund med Marlen på telefon. Venninneprat hjelper alltid altså. Det er som medisin. Etter samtalen vår sendte hun meg en liste med serier jeg se. På den måten kan jeg rømme inn i TV-verden i stedetfor. Det fungerer jo fint som et avbrekk det også :)


Så hva skal jeg starte med? Brothers and sisters...? Greys...? Jeg ser nemlig aldri på TV, og etter hva jeg skjønte fra Marlen har jeg gått glipp av en hel del. På tide å trykke på play og forsvinne litt, om det så bare er for en liten time. Deilig :)

5 kommentarer:

Lykkemamma sa...

Søta :-)

Iselilja sa...

Du må sjå Dexter!! Fantastisk serie, og deilig mann :)

Monica Jensen sa...

Jasså...? ;) Skjønner jeg har nok å bruke tiden min på de neste månedene. Takk for tips :)

Véronique sa...

Er det en troest om jeg fortelle deg at jeg er hos foreldrene mine i soer Frankrike? Soler meg, bader, shopper og spiser god mat ;) Klem!

Cecilius blogg sa...

Alltid deilig å rømme inn i tv. Hvertfall nå når vi går mot høst.. Brothers and sisters er jo bra! Greys også.. :) Kos deg med tv seriene :)