mandag 22. august 2011

Shit happens!

Lille luring har jo mer eller mindre sluttet helt med bleie nå. Da jeg selv legger meg pleier jeg å ta han med til do slik at han får tisset. På den måten har vi også sluppet unna uhell i sengen hittil. I går kveld slukte han masse drikke før han la seg. I fare for uhell tok jeg i bruk et tisselaken for første gang noensinne. Det viste seg å ikke være så dumt...


Han sov i sengen min i natt. Han hostet så fælt (astmaen slår til igjen nå som høsten nærmer seg), og da er det litt kos å ligge i mamma sin seng. Da jeg la meg tok jeg som vanlig med meg han til do. Han tisset og sovnet i det han traff puta. Etter noen timers søvn våknet jeg av den kjente tisselyden. Da sover man ikke tungt asså, når man våkner av lyden av tiss som treffer madrassen...

Jeg hoppet opp av sengen og kastet meg ut i gangen på jakt etter et håndkle. I gangen klarte jeg å tryne over støvsugeren og tråkke på støvsugerskaftet slik at jeg sklei og gikk ufrivillig ut i spagaten. Jeg hadde mest av alt lyst til å rope ut F*EN, men klarte å dy meg. Jeg river tak i et håndkle og løper tilbake på soverommet. Der lå luringen og sov søtt, i en dam med tiss. Han var våt helt opp til haka. Du vet, fordelen med en guttetiss er at man gjerne tisser oppover hele seg selv. Spesielt hvis man ligger og sover og er 2 år gammel ;)

Jeg fikk tatt av han den våte t-skjorta, rivd av det klissvåte sengetøyet og plassert et håndkle under han. Det er jo måte på hvor mye skifting av seng man orker klokken tre på natta.. Han sov fortsatt like søtt. Snakk om et godt sovehjerte! Deretter begynte jakten på en bleie. Jeg var nemlig ikke klar for flere uhell. Fant jeg noen bleie? Nope. Han har jo liksom sluttet med sånt, og dermed har jeg helt glemt å kjøpe inn en pakke for å ha sånn just in case...

Resten av natten ble det mer eller mindre ikke noe søvn på meg. Jeg vrei meg alle veier og ventet bare på å bli tisset oppetter ryggen. Heldigvis kom vi oss gjennom natten uten flere uhell. Jeg klarte å holde meg jeg også :)

Nå i dag har kaffen aldri smakt bedre. Jeg gleder meg til hodet treffer puta i kveld. Søvn er virkelig undervurdert, spesielt når man får lite av det. Men før det blir søvn, venter bortimot 12 timer med action. Bra start på en ny uke, med nye muligheter ;)

PS: Har du husket å melde deg på min give away? Jeg trekker en vinner på fredag. Samme dag kjører jeg også i gang en konkurranse. Kanskje dette er noe som interesserer de mannlige leserne mine litt mer. Eller kanskje du som guttemamma/pappa bør delta :) 

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Jeg både føler med deg etter en slik natt, og flirer når jeg ser for meg hele episoden. Lurer på hvor mange ganger vi har opplevd det samme. Lykke til med å holde hodet unna tastaturet resten av dagen! :)

Véronique sa...

Hehe...jeg må bare le :)

Ikke noe moro å tryne over støvsuger'n midt på natta.

Hva med å kjøpe en ekstra tisselaken, og ha det i senga di? Slipper iallefall flere ulykker :)