tirsdag 23. august 2011

Sliten mamma

Det er en sliten mamma som lener seg tilbake i sofaen nå med øynene på gløtt. Dagene går i ett for tiden og jeg sover dårlig om nettene. Litt på grunn av Teo, og litt på grunn av for mange tanker. Jeg føler jeg aldri havner i den dype søvnen. Den dype søvnen som gir deg overskudd og energi. Jeg lever på reservetanken føler jeg!

I dag da jeg kom hjem fra jobb merket jeg at jeg var i dårlig humør. Det var det ingen spesiell grunn til, jeg var bare sliten. Teo var i samme humør som meg. Når vi begge to er der, og ingen klarer å muntre opp den andre, kan det fort bli litt dårlig stemning. Heldigvis kom naboguttene, Tobias og Alexander, innom. Plutselig hadde jeg tre små guttebasser løpende rundt her. Humøret til Teo kom seg straks, og mitt kom seg så fort jeg fikk se hvor mye de koser seg sammen :) Ettermiddagen ble snudd fra halvkjip til bra!

Jeg tappet i badevannet, og oppi der koste guttene seg en god stund. Jeg vasket hår, ansikt og hender på rekke og rad,og tok meg nesten i å tenke "Hvorfor har ikke jeg skaffa meg flere unger? Dette er jo så koselig!" Kvelden ble avsluttet i sofaen med hver sin flaske/kopp med saft og Kaptein Sabeltann på tv-en. Tid for å roe ned før gutta skulle hjem og Teo skulle i seng. Da tok jeg meg friheten til å synke ned i sofaen ved siden av dem med kaffekoppen min.


Jeg har sagt det før,og nå sier jeg det igjen; det er så hyggelig at de nærmeste naboene i gata her er gutter på Teo sin alder. Gutter som Teo kommer så godt overens med. Guttaboys er aktive, morsomme, hypre og sjarmerende - akkurat som gutter skal være :)

Sov godt i natt, da. Om ikke lenge er det natta for min del.
Klem fra meg**

Ingen kommentarer: