tirsdag 9. august 2011

Sola skinner, det gjør ikke jeg!

I dag er det tid for begravelse. Oldefaren (ikke den biologiske, men det hvertfall jeg har sett på som oldefaren) til Teo døde for ikke så lenge siden, etter langvarig sykdom. Dette er på Eirik sin side av familien, men det føles veldig feil for meg og ikke dra. Jeg gruer meg, selvfølgelig, begravelse er alltid trist. Mange tårer blir det nok!


Ellers om dagen føler jeg meg ganske...tom. Det er vanskelig å sette ord på det, og derfor er det også vanskelig å blogge. Jeg får ikke utlevert følelsene mine slik jeg kanskje hadde trengt. Da føles det plutselig ut som om jeg gir litt for mye av meg selv. Jeg blir litt for sårbar. Det jeg derimot kan si er at jeg føler meg utrolig ensom for tiden, på tross av at jeg store deler av døgnet har mennesker rundt meg. Når jeg tenker på meg som person blir jeg bare skuffet over meg selv. Hvorfor jeg føler det sånn, vet jeg ikke. Jeg er bare lei. Lei av meg selv!

Alle har vel sånne perioder innimellom tenker jeg. Akkurat nå vil jeg bare prøve å få til litt forandringer i livet mitt. Hvordan og hva vet jeg ikke, men noe forandres! Det hadde fristet å bare pakke bagen og starte helt på nytt, et helt annet sted. Det sier seg selv at ikke går. Da vet jeg om en liten gutt sin pappa som hadde satt ned foten, naturligvis! :)

Fremtiden skremmer meg. Jeg blir kvalm når jeg tenker på meg selv, dagen i dag og fremtiden. Som sagt, det er vanskelig å sette ord på alle følelsene jeg har i kroppen om dagen. Jeg er bare lei, av meg selv!

PS: Dette skriver jeg ikke for å få sympati i bøtter og spann. Dette skriver jeg for å forklare litt hvorfor innleggene mine er litt så som så om dagen. Jeg føler i hvertfall de er det, sikkert fordi jeg merker så godt at jeg holder så mye igjen - jeg holder så mye inni meg!

9 kommentarer:

KRISTINE sa...

*Klem*

KRISTINE sa...

*Klem*

Marianne sa...

Vi har alle slike kjipe dager og jeg forstår deg godt. Den derre kjipe følelsen som man føler men ikke riktig får satt ord på. Alt trenger ikke å deles å brettes ut til omverden om heller så jeg skjønner at du ønsker å la noe forbli med dine tanker. Håper den kjipe følelsen gir slipp snart og du føler deg bedre:-)

Véronique sa...

Sender deg en god klem!

Hanne sa...

Elsker deg vennen min <3

Anonym sa...

Sender deg en stor klem, og håper du føler deg bedre snart! :-)

Anonym sa...

Velkommen i klubben, livet er dessverre veldig trist og leit til tider, men det snur før du aner det. Lykke til.

Monica Jensen sa...

Kristine:
Takk for klemmen! Sender en tilbake:)

Marianne:
Takk for forståelse og omtanke:)

Veronique:
Stor klem tilbake:)

Hanne:
Du er så god! Elsker deg og<3

Tonje:
Takk for det. klem tilbake. Håper du har det bra<3

Anonym:
Det vet jeg alt om! Takk for lykkeønskning,og håper du har rett!:)

Anonym sa...

Gode tanker sendes fra en trofast titter