lørdag 13. august 2011

Å suge til seg den siste varmen!

I dag hadde vi en dag smekkfull av planer. Ingenting har egentlig gått som det skulle, men det har vært helt greit, for vi har hatt en topp dag! :)

Dagen startet med at Teo underholdt Ørjan (nabogutten som jobber i barnehagen i feriene sine). Han skulle trossalt få slippe å gå for seg selv med musikk på ørene, stakkars. Hvor mange ganger Teo sa "Hei Ørjan!" mens han holdt på i hagen aner jeg ikke. Tror faktisk ikke jeg kan telle så langt.. Ekko? Oh yes! :)


Etter frokost dro vi til Ski for å ta bilder hos Fame. Hva kan jeg si? Det var en skandale! Solstrålen ble til sinnataggen med en gang vi entret fotorommet. Han skulle for alt i verden ikke bli tatt bilde av. Han sa først bestemt NEI flere ganger. Deretter vrælte han for full hals. Etter det igjen kom tårene. Da ga vi opp, og sa "på gjensyn", før vi tuslet ut døren. Det tok vel ca 20 sekunder før smilet var på plass igjen, da... Enkelte dager føler man bare ikke for å stå foran kamera!

Da vi kom hjem fikk vi straks selskap av mamma/mormor og Eirik. Mormor underholdt Teo, mens Eirik og jeg malte uteboden. Ikke lenge etterpå dukket naboen (pappaen til Tobias) opp med et par kalde øl til oss, og vips så var det ikke så aller værst å male allikevel :) Det var faktisk ganske så hyggelig, og ikke minst underholdende. Verken Eirik eller jeg er de fødte malerne nemlig.... :)


Resten av ettermiddagen/kvelden har Teo og jeg kost oss i hagen og på terrassen, med selskap fra naboen (foreldrene til Tobias). Veldig koselig :) Vi har tilbrakt hele dagen våres ute. Her er det snakk om å suge til seg de siste sommerdagene for hva de er verdt før høsten kommer for fullt. Det er jo ikke akkurat varmt når sola gjemmer seg bak en sky lenger.

Ble mye naboprat nå. Ble dere litt forvirret? Vel, det er beviset på at det faktisk eksisterer naboer her i Tomter. Ganske mange av dem og. Heldigvis :)

Meg: "Nå skal mamma hjelpe deg å rydde opp lekene, men da må du bli med!" Teo: "Jeg kan ikke, mamma, for jeg har så vondt i ryggen(...)", sa den 2 år gamle gutten! Unnskyldningene kommer i tidlig alder!

Nå skal jeg slå på musikk og bare kulen for meg selv.
God kveld, tittere! :)

Ingen kommentarer: