onsdag 24. august 2011

Søvnløse netter

Dette var den fjerde natten på rad med lite søvn. Jeg løper snart på veggen. Ringene under øynene mine snubler jeg i hvert øyeblikk. Jeg er et sovemenneske, og nå som jeg endelig har blitt vant til mer eller mindre sammenhengende søvn, er det et bittelite mareritt å måtte opp av sengen hundrevis med ganger i løpet av en natt. Det føles i hvertfall ut som hundrevis med ganger... ;)

I natt sto jeg ute i hagen i bare undertøyet klokken fire. Jeg sto der og kjeftet. Da var grensen min nådd, jeg var drittlei. Mitt idylliske(?) jorde har blitt forvandlet til en byggeplass. Der kan arbeidsfolka holde på mellom 7 og 22. Kan noen forklare meg hva lastebilmannen gjør utenfor soverommet mitt klokken fire på natta, da? Jeg har prøvd å være tålmodig, men i natt klarte jeg ikke lenger holde frustrasjonen min tilbake. Det viste seg at jeg ikke var den eneste som hadde vært ute for å leke streng :)

Kan dere tenke dere hva som skjer når den lastebilfrelste 2åringen min våkner av at det er en lastebil utenfor midt på svarte natta? For å si det sånn, han vil i hvertfall ikke sove mer. Jeg ble selvsagt strenge-mamma, helt til jeg fant ut at frustrasjonen heller skulle gå utover syndebukken på utsiden. Jaggu kjørte han fort av gårde!

Vi sovnet igjen, og forsov oss nesten. Etterlengtet søvn for oss begge, men fortsatt er det ingenting som slår sammenhengende søvn!
I ♥ kaffe!

5 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

hehe måtte smile litt..ikke fordi det er morsomt at du faktisk blir vekket klfire..men jeg så det for meg der du stod kl.fire på natta i undertøyet og kjefta på sjåføren,.haha.. Bra jobba! Viktig å si fra! får være grenser..bra at du og gullgutten din sovna igjen :) Ha en fin dag. Du blogger så utrolig bra! :) Klem :)

Monica Jensen sa...

Takk, Cecilius! :))
Ja,det var jo kanskje litt komisk. Tipper lastebilmannen tenkte at det hadde klikket for meg, men det var neimen ikke langt unna heller. Å ikke få den søvnen man så sårt trenger kan til tider føles som tortur ;)

Ha en fin dag du og :) Klem

Monica Jensen sa...

PS: Jeg får ikke kommentert på bloggen din. Tror du må åpne så anonym/nick kan kommentere :)

Line sa...

Phu, tror jammen jeg hadde klikka sjøl!

Anonym sa...

det er vel ikke ok,ring poletiet neste gang!maken til idioter!