onsdag 31. august 2011

What to do?

Jeg er så ubeskrivelig trøtt om dagen. Jeg har aldri før opplevd noe lignende. Eller jo, det kan være, men da har jeg også hatt mulighet til å roe ned. Her går det heller motsatt vei... Det blir bare et høyere og høyere tempo framover! Neste uke begynner jeg igjen som manusassistent. Jeg gleder meg og ser framimot det med spenning, men samtidig blir det også til tider jobb "døgnet rundt". Hadde ikke vært en dum ting om energien var på plass innen da, men dessverre hjelper det ikke bare å knipse med fingrene!

Jeg tenker meg jo alltid i hjel. Sånn har jeg alltid vært. Veier for og imot. Grubler. Bekymrer meg. Og tenker litt til. Jeg er der for tiden. Følge fornuften.. Følge hjertet.. Jeg har en tendens til å følge fornuften framfor hjertet, for det føles tryggest. Det kan være vanskelige valg man møter på, og det hadde vært godt i visse tilfeller å være totalt likegyldig - noe jeg aldri er!

Før har det vært deilig å sette meg i bilen, slå på radioen og bare få tenke i fred. Sortere tanken mine. Nå om dagen fungerer det mot sin hensikt. Tankene mine blir alt annet enn sortert, og jeg får noia av meg selv! Heldigvis har jeg noe som kalles jobb. På denne jobben har jeg gode kollegaer som får meg til å le og smile dagen lang. Et avbrekk. Et avbrekk fra bekymringer og tanker. Det er absolutt nødvendig i perioder som dette! For første gang på flere år jobber jeg et sted jeg har lyst til å rømme til, i stedet for fra... :)

Det er også godt å ha en liten krabat hjemme som aldri gir deg tiden til å tenke så det knaker mens han er våken. Takk Gud for han!! ♥

Nå sitter jeg og ser på oppvasken på kjøkkenbenken. Den skal få lov til å stå der litt til. I kveld prioriteres 100% hvile og søvn. Jeg vedder på at den ikke har løpt noe sted innen i morgen :)
God natt!

1 kommentar:

E.S.E sa...

Kan hjelpe deg med oppvasken hvis du trenger det, og trenger du en å snakke med kan jeg jammen meg det også :) Er mange som bryr seg og vil gjøre det de kan for å hjelpe til med å få bitene på plass i puslespillet kalt livet :)