onsdag 31. august 2011

Øya går sånn halvveis i kryss!

Jeg sitter på jobben og titter bort på klokka. Jeg venter på at veiarbeiderne skal ta lunsj, slik at jeg kommer meg på butikken for å handle lunsj til hele gjengen her. Om tre kvarter ruller det inn sultene menn. Sånne tuller man ikke med altså!

I mellomtiden drikker jeg kaffe. Øynene går helt i kryss i dag. De renner uten stopp og jeg har kjeften mer åpen enn igjen. Gud bedre, går det an å være så tappet for energi?! Jeg kommer jo til å være en kaffe-holiker før dagen er over. Jeg gleder meg til energien er på plass igjen. For jeg kan jo ikke være så trøtt i hele evigheten.... Er dette ulempen ved at høsten er ankommet...?

Nå skulle jeg ønske jeg hadde høytalere på dataen her. Musikk på jobb hadde ikke vært å forakte, men det sømmer seg kanskje ikke i resepsjonen ;) Slenger ut en go'låt som dere kan høre på i stedet. Tror jeg har lagt den ut tidligere, men jeg synes den er så fin. Hør på teksten :)


Ha en fin dag, tittere!
Jeg gleder meg til i ettermiddag, for da skal Teo og jeg ut å spise sushi med pappa/bestefar :)

No matter how hard you try to plan your life, life has a plan for you, all on its own...

Ingen kommentarer: