lørdag 3. september 2011

Akkurat som jeg bestilte!

Det regner i dag, akkurat som jeg bestilte. Da kan jeg kose meg inne en hel dag med god samvittighet. Det trengte jeg nok nå, en dag med ro og fred, helt for meg selv. Jeg har ligget i sengen halve formiddagen. Resten av dagen har jeg tilbrakt i sofakroken med chill-lista på på spotify og rug sprø med kremost og te. Jeg har også fått tatt min daglige dose med omega 3 - arctic fishoil. Dere vet at det også skal hjelpe mot muskel-og leddplager?


Nå begynner derimot klokken å bli litt. Det betyr at jeg må kaste meg rundt og komme meg ut av joggisen. Hente bilen, handle inn mat så det er noe å tygge på når Teo kommer hjem i morgen, for deretter å dra videre til Live. Jeg er blitt invitert på middag og vin. Fiin kveld :)

Her er forresten utsikten fra stua mi nå. Fin eller hva?


Ignorer den døde blomsten og smulene i vinduskarmen. Jeg har en liten 2 åring som har fått lov å sitte og spise frokosten sin i vinduskarmen for å titte på alt det morsomme på utsiden :) De kunne vel strengt talt ikke fått den gravemaskinen nærmere stua mi, med mindre de plasserte den i selve veggen. Vel, man skal ikke kimse av det. Det er jo trossalt bare 9 måneder siden jeg hadde en bil i baderomsveggen min.... :)

4 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

What? Bil i baderomsveggen? :S
Smula og litt mold skal vere i vinduskarmen når man he unga! Det e utrulig godt å sjå at det ikkje berre ej som he halvdaude planter og smula i vinduskarmane :D

Véronique sa...

Sånn gravemaskin kjører mannen min :D

Véronique sa...

Du kan rede orkideen ved å klippe hele stilken :) Gi den et vannbad en gang i uken......så vokser den igjen ;)

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Jada, i desember i fjor fikk jeg naboens SUV i husveggen min. Badet ble totalt ødelagt. I mars ble badet pusset opp, og vi bodde litt overalt i 4 uker :)

Veronique:
Ja,da ble det en gratis snikreklame fra meg ;)
Takk for tipset. Det skal jeg gjøre :)