tirsdag 13. september 2011

Bare sånn for å ha noe å sette fingern på!

En venninne og jeg pratet sammen her om dagen om alt mellom himmel og jord, slik vi alltid pleier å gjøre når vi møtes. Det handler stortsett om gutter da, siden vi har så mange av dem i livene våres mener jeg....heh!

Uansett, vi vet jo begge to hva vi ser etter, og hva vi ikke ser etter. Humor står høyt opp på lista. Gutten må ha humor. Har han ikke det kan han godt se ut som David Beckham om han vil for min del, jeg biter ikke på. Okda. Nå tuller jeg fælt, men de færreste ser jo ut som David Beckham, så jeg føler egentlig aldri at det blir et tema.. At de er handy er ett pluss. Selvfølgelig. For ellers betyr det at vi må være handy, og i dette tilfellet er det snakk om to jenter som brukte en hel kveld på å skru sammen et jævla Ikea-nattbord. Kanskje du ikke klarer å bygge ett helt hus, men du må klare å bytte sikringer, bytte dekk, henge opp bilder og ikke minst sånne grusomme Ikea-hyller... Der var vi begge to enige, jeg og venninnen min altså!


Når vi skal ut å reise klarer jeg å ta min egen koffert. Den har jo hjul. Opp trapper derimot er det et stort pluss om du tilbyr deg å løfte den for meg. Det tar seg ikke bra ut da om du åpenlyst sliter ræva av deg for å løfte den. Du er mann, du klarer å løfte en koffert! Kanskje vi er for kravstore. Vi klarer jo så vidt løfte den selv, men igjen så er jo ikke vi menn.. Allikevel tenker vi begge to at det er litt turn off om mannen står og river og sliter i kofferten, uten at den så mye som leer på seg. Det er jo trossalt ikke murstein eller lik vi har i koffertene våres, som regel...

Selvom du er mann er det viktig med "myke" sider. Litt godt og blandet, vet dere. Kile på ryggen er alltid et pluss. Massere en vond rygg er et enda større pluss! Helst ikke forvent å få så mye sånt tilbake, da vi ikke er så glad i sånn dulling..

Da vi hadde denne samtalen lo vi jo godt. Vi har tydeligvis ikke de høyeste kravene, når man ser på det som står over, men samtidig er dette viktige krav. La menn være menn (husvask er forresten veldig mann)! Nå kan du banne på at vi begge to ender opp med to gutter som ikke vet hva en hammer brukes til, blir sliten av å bare se på en koffert - og det værste av alt; snur seg med ryggen til og forventer at vi kiler!

13 kommentarer:

L. sa...

Hehe ikke glem: Ta vare på utseende sitt uten å være jentete. Være manne-mann uten å være skitten, glad i barn uten å være tøffel.. Hm..

Monica Jensen sa...

ÅÅJAA, klart lista er MYYYE myyye lengre. Det skulle bare mangle! Jeg har mange krav :) hehe! Men hadde jeg skrevet dem alle ned på bloggen hadde jeg nok trolig vært singel i hele evigheten! ;)

L. sa...

..og det ville vært dumt fordi..?? ;)

Monica Jensen sa...

Ja,du sier noe der asså. Virkelig et godt poeng!!! Skal gruble litt på den... Men hvem faen skal kile meg på ryggen da??? :)

Marlene sa...

morsomt innlegg, vi jenter kan å være "kravstore" og vet hva vi vil ha ;-)

Hanne sa...

Hihi!! Jeg må bare kommentere L. sin kommentar - jeg LIKER at kjæresten min er skitten! Det gjør han bare ekstra barsk! ;)
Og viktig poeng i den andre kommentaren din! Man bør kanskje ikke være avhengig av en partner i livet for å kunne være lykkelig! Monica - minn meg på neste gang vi er sammen at jeg skal kile og kna deg litt på ryggen ;)

Monica Jensen sa...

Avhengig av en mann kommer jeg ALDRI til å bli igjen. Nå har jeg jo lært meg å leve alene og trives veldig med det :) Men litt "krydder i hverdagen" skader jo ikke :)

Det skal du få lov til :D Tipper ryggen min trenger det i morgen ;)

Anonym sa...

Skal endelig kommentere- for første gang, enda jeg fast leser! liker innleggene dine som gir meg et lyspunkt i hverdagen for tiden:)godt å få tankene over på noe annet og jeg må innrømme at jeg gjør som du har gjort: bygger opp muren som ingen kommer igjennom.. lurt eller ikke lurt, hjelper i allefall akkurat nå:)) Fortsett med super blogging!

Marius sa...

Hvis dere vil at mannen skal være så jævlig morsom, så får dere gifte dere med en komiker eller klovn. Det er vel sistnevnte dere ender opp med uansett.

Dette morsomhetskravet er det mest oppskrytte noensinne i "kjærlighetsbransjen". Skaff dere en hobby hvis dere trenger underholdning.

Monica Jensen sa...

Jeg antar at du ikke er morsom :-) i et forhold så skal man kunne le sammen,ha humor,osv. Det mener jeg er viktig. Tenk så kjedelig det er å leve livet med en tørr fis!

Marte sa...

Enig, en mann må du kunne le både med - og av hehe ;)

E.S.E sa...

hehe, herlig innlegg, ser av kravene at du ikke kommer til å være singel for evig, er jo tonnevis av sånne menn der ute, husker jeg så endel sånne myke mannemenn sist jeg var i speilhuset på liseberg blandt annet, så de finnes :) Ha en strålende dag :D

Monica Jensen sa...

Haha,du får meg hvertfall til å le :-D hm,jeg har vel skjønt at jeg det siste 1,5året har utviklet kraftige forpliktelsesproblemer, så det skal man neimen ikke se bort ifra ;-)