torsdag 15. september 2011

Det ordner seg for snille jenter!


Jeg føler meg til tider litt forfulgt av uflaks, i likhet med ganske mange. Som regel tar jeg det med et smil, men i enkelte perioder graver jeg meg selv ned og synes litt synd på meg selv. Hvorfor skjer alt sånt med meg?! Det er lov å miste litt motet når man ramser opp alt som har skjedd det siste året, og 9 av 10 ting jeg ramser opp er dritt, ikke sant? Så får jeg hodet opp av sanden igjen, og ser alt det fine som også har skjedd det siste året. Det er jo absolutt flere pluss enn minus, selvom de tingene/episodene på minus-siden kan være litt strevsomme.

Nå om dagen er det ryggen som plager meg. I går var en kjip dag. I dag våknet jeg opp med nytt mot, og et nytt humør. Et bedre humør. Det ordner seg jo alltid for snille jenter :) I dag har jeg fått bekreftelse på at vikariatet mitt er forlenget ut året. Jeg har fått "savner deg"-mld fra flere av de jeg jobber med. Jeg er omringet med gode venninner som får meg til å smile dagen lang. Jeg har en liten tullegutt av en sønn, som kaller meg tullejente. Jeg er straks ferdig med billånet på den ræva bilen min. Jeg har fått bekreftet at skattepengene mine kommer i oktober. Jeg skal snart til London, baby! Herregud, livet er jo knallbra! Hvertfall akkurat nå (minus den ryggen da, men det overlever jeg) :)

Nå skal jeg sette på høy musikk og ta meg en lang dusj. Etter det skal jeg lage meg en digg frokost/lunsj/middag og ønske luringen velkommen hjem fra barnehagen, før han drar videre for litt torsdagskos med pappaen sin!

Hva jeg skal i kveld? Kanskje ta sol og late som at det er sommer. Det høres ikke så værst ut :)

Peace out!

1 kommentar:

Lammelåret sa...

Det handler i bunn og grunn om hva man tenker om det som skjer og om den situasjonen en befinner seg i.

Det finnes alltid noe bra, men likevel er det lov å synes synd på seg selv i blant. Synes jeg.