fredag 16. september 2011

Et spark i rumpa!

En kompis og jeg har inngått en avtale om null junkfood. Det kan bli vanskelig, men man klarer vel det man vil klare?! I går klarte jeg å lire ut av meg at jeg skulle jo klare å være like flink som han... Tilbake fikk jeg "og med det mener du at du skal begynne å trene du også?" Han trener hver dag, så det skal vel litt til for at jeg slår det, men jeg kan jo se på "utfordringen" som et aldri så lite spark i rumpa! Vi lever jo et litt forskjellig liv. Jeg er mamma. Han er ikke mamma. Så det får være min unnskyldning, men kroppen min har absolutt ikke vondt av trening, så jeg bør prøve å gjøre en innsats - igjen. Ryggen min trenger det sikkert også, så lenge jeg passer på å trene forsiktig og ikke minst riktig!


Sola skinner i dag og jeg har derfor gått en tur i skogen. Lang powerwalk. Anka var med meg. Så deilig. Jeg kjente at smertene slapp taket og at kroppen var på lag. Smertene kom dessverre tilbake så fort jeg satte meg inn i bilen, men allikevel. Hurra for skogstur. Ingen tvil, jeg må gjøre dette oftere (= ofte)!


Det er uten tvil best å gå tur på høst-og vinterhalvåret. Hjelper å ha en på "sidelinjen" som utfordrer meg litt. Et spark i ræva trenger vi alle innimellom! Jeg trenger ofte flere!


Nå skal jeg få av meg joggisen og gjørma, ta meg en dusj og få på vanlige klær. Jeg har kjøpt inn middag, og skal straks avgårde til Hanne for å lage den med Live og Hanne. Jentekveld! :)

-Takk for at du sparket meg litt i rumpa!

2 kommentarer:

Hege sa...

Så fint bilde av deg, Monica:) God Helg!

Monica Jensen sa...

Tusen takk! God helg til deg også, Hege :)