tirsdag 6. september 2011

Fine samtaler!

En hel dag hjemme med en 2 åring. En hel dag inne med en 2 åring. Vi har kost oss masse, men for meg som er en rastløs sjel har dagen gått bittelitt sakte. Det er faktisk begrenset med inne-aktiviteter. Vi har derimot hatt mange fine samtaler i dag, fått litt ekstra kvalitetstid, og det skal man aldri klage over :)

Teo: Jeg er Kaptein Sabeltann. Du er Pinky. Pappa er Sunnvia.
Meg: Heelt sikker på at du vil at pappa skal være Sunniva da?
Teo: Ja!.....Nei, DU er Sunniva og pappa er Pinky.
Meg: Ok. Hvem er Langemann da?
Teo: Pappa!
Meg: Er pappa Pinky OG Langemann?
Teo: Neeeeei *ser på meg som om jeg er verdens dummeste*

Jeg har selvsagt fått gjort unna litt husarbeid også. I stad tørket jeg støv på rommet til Teo.

Teo: Du får ikke lov å rydde, mamma, jeg leker!
Meg: Neida, jeg skal ikke rydde. Rydder du etterpå da?
Teo: Tror ikke det da, jeg er så sliten!

Ellers har Teo tatt øyedråper på seg selv (han har øyebetennelse), flink gutt! Vi har spist popcorn utover hele stua, vi har tittet på gravemaskiner og vi har tatt livet med ro. Han har til og med hatt såpass ro i kroppen til å ligge lenge i armkroken min å bare kose. Herlig!! Det har vært deilig, men samtidig håper jeg formen hans er bedre i morgen :) Rastløs vet dere..

Teo's favorittsted i huset om dagen. I vinduet, med utsikt ut på gravemaskinene ;) Veldig gutt!

I kveld skal jeg tvinge noen til å besøke meg. Behovet for å prate med en voksen person begynner å melde seg, kjenner jeg :) Selvom Teo og jeg har mange gode samtaler kan det bli litt ensidig sånn i lengden ;)

PS: I kveld skal jeg prøve å trekke en vinner av Donald-konkurransen. Jeg synes det er så vanskelig å bare velge én. Tror jeg trenger litt hjelp :)

Ingen kommentarer: