mandag 19. september 2011

For et urutinert tidspunkt

...spesielt for meg!
I dag skrudde arbeidsfolka av vannet klokken 07 her. En time tidligere enn da vi egentlig trenger å stå opp. Vi var derfor oppe seks i dag, vi. Begge to sto og hutret og frøys på badet. Deretter krøyp vi inn i store badehåndklær, tuslet ut i stua, tok i bruk peisen for første gang denne høsten, og satte oss godt til rette i sofaen. Det var plutselig litt kos å være oppe så tidlig, da det enda var mørkt ute!


Vi har drukket kaffe. Eller jeg, jeg har drukket kaffe. Junior trenger ikke så mye mer energi. Vi har lest "Albert Åbil" (Albert Åberg), spist frokost i sofaen og slappet av foran tv-en. Men alvorsord; Hva skjer med barne-tv på morgenen? Har de funnet ut at nå som høsten er her skal de sende superduper kjedelig idiotisk barne-tv? Bare slik at mammaer som kan ligge i senga helt til åtte ikke kan plassere ungen foran tv-en, i viten om at ungen faktisk sitter fascinert og titter i vei med store øyne?! Ikke at jeg gjør sånt. Mitt barn er aldri uten oppsyn!


Nå har jeg nettopp plastret kneet hans også. Han fant ett arr (!) på kneet sitt som han fikk så sykt vondt i. Små barn, mye underholdning!

Haha, sjekk ut sveisen! Han er sveisen da?! En liten gutt som trenger en aldri så liten hårklipp. Snart. Før jeg går løs med saksa igjen, noe jeg har fått forbud mot!

Det regner ute. Jeg er sjokkert. Vi har hatt en veldig koselig morgen, og det er enda masse igjen av den. Så på tross av urutinert tidspunkt på vann-avskruing har vi en veldig bra start på dagen. Jeg trenger allikevel ikke å stå opp klokken seks hver dag :)

Ha en fin dag!!

2 kommentarer:

Silje... sa...

Høres ut som en koselig morgen, han er veldig søt sønnen din :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk,ekstremt fornøyd med han <3 Ha en fin helg :)