søndag 25. september 2011

Fullpakket helg!

Et lite morgeninnlegg fra meg for å si at vi lever og har det bra :-)
Dagene går i ett, virkelig. Det er ikke nok timer i døgnet, noe som resulterer i en veldig trøtt Monica som sover alt for få timer. Sove kan man gjøre når man blir gammel, eller hva...?

Live og jeg var ute på fredag kveld. Spiste nydelig mat og delte en flaske vin. En flaske vin ble til et par øl og noen drinker. Vi ble i godt humør ;-) Vi har funnet ut at vi må gjøre sånt oftere. Det er så koselig å unne seg sånne kvelder med gode venninner.

I går hentet jeg Teo i 13-tiden. Det var en noe sliten mamma som dukket opp, men man kan jo egentlig ikke ligge på latsiden når man har en liten en i hus som har energi nok for oss begge to. Vi dro innom mc'ern drive through for å spise "sunn" lunsj (det er vel lov innimellom?) 
Meg: Jeg skal ha...bla bla bla...
Teo: Hvem prater du med, mamma?
Meg: Jeg prater med den maskinen for å bestille mat.
Teo: Åh, mamma, det er kult!

Etter en hamburger på oss hver dro vi videre for lek og morro hos Hanne, Martin og ungene. Etter et par timer der dro vi hjemover. Jeg var klar for litt rolig tid med Teo. Bare han og meg. Vi badet sammen, lagde kveldsmat, så film og poppet popcorn. I 20-tiden sovnet vi sammen i sengen min. Da besøket dukket opp på døren i 21-tiden var jeg alt annet enn lysvåken, men formen kom smygende. Var godt med en rolig kveld! :-)

Nå er vi på vei ut døren. I dag skal vi på Hurlumheihuset med Live og Jesper. Morro for store og små! :-)
God søndag!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er bare det, man blir ikke gammel hvis man ikke sover.