søndag 18. september 2011

Håndball-søndag!

Det var så godt å få luringen hjem igjen. Ingen tvil om at han hadde storkost seg med pappaen sin i helgen, for det var en smørblid gutt jeg møtte hjemme hos mamma/mormor. Derfra tok vi turen til Milla, som feiret sin 3årsdag. Der fikk ungene lekt, spist pølser og kaker, og fisket godteriposer. Perfekt barnebursdag, og jeg tror bursdagsjenta var veldig fornøyd, akkurat slik det skal være :)

Etter bursdagen dro Teo, Live, Jesper og jeg videre til håndballhallen. Vi hadde nemlig fått gratis billetter til Follo-Haslum kampen. Vi møtte dog opp ved feil hall, og sto ute i regnet og klødde oss litt i huet, før vi klarte å legge to og to sammen og forstå at vi hadde havnet på heelt feil sted. Heldigvis rakk vi kampen for det!


Skjønner at sånne type søndagsaktiviteter er noe for Teo innimellom hvertfall. Jeg ble så overrasket over han. Han satt stille på plassen sin under hele kampen. Heiet, jublet, plystret (?) og ropte "kom igjen a!", uten stopp. Smilet hans gikk nesten rundt og han var helt i ekstase. Det var en kjempestemning i hallen, og det gjorde kvelden til en bra kveld for lillegutt. Mammaen hans hadde det også veldig morsomt :) Follo vant og vi kunne avslutte med jubling!

Etter kampen fikk gutta lov å løpe ned på banen. De fikk hver sin håndball, og Teo var i sitt rette element. Knallrød i kinna og med verdens største smil om munn. Stas på håndballkamp!

Nå lager jeg meg ekstremt sen middag og skal straks slappe av i sofaen en liten halvtime før det er senga. Jobb i morgen. Det skal bli godt. Håper ryggen og jeg er på lag, ellers så har jeg jo alltids voltaren....
God natt, tittere! En stor klem til dere**

2 kommentarer:

Véronique sa...

Hvilken hall havnet dere på?

Så bra at Follo vant :)

Monica Jensen sa...

Haha,vi dro rett til Skihallen vi. Men fant fort ut at Follotrykk arena lå på langhus, så rakk akkurat kampen - heldigvis :D