mandag 26. september 2011

Hyggelig å se deg, Karma!

Vet dere hva? I dag fikk jeg en mail med beskjed om at min nye iphone er på vei :-) Endelig får jeg også iphone. Det betyr mer blogging, og flere "in the moment"-innlegg. Det trengs her, føler jeg! Jeg har ikke fått den kastet etter meg på grunn av bloggen (som jeg først prøvde meg på...), men jeg har to snille foreldre som har gitt den til meg i gave. Heldiggrisen meg!

Nå om dagen føler jeg meg generelt veldig heldig. Jeg har lenge følt at Karma har vært litt ute etter å ta meg, men plutselig er vi litt mer på lag *bank i bordet* Jeg har mye å glede meg over og til! Jeg har nok av bekymringer som henger over mine skuldre som alltid, men nå om dagen får jeg fokuset litt bort fra det. Det er deilig, jeg trenger det! Det er jo faktisk bare 1,5 måned til den veldig etterlengtede jenteturen også. Lykke!

Teo er en drøm om dagen. Smiler, sier mye rart og har en humor som moren hans digger! Jeg er stolt som en hane av han, på tross av at jeg er ei høne :-) Det er gøy å se han vokse seg til, utvikle seg, lære nye ting og utfordre seg selv. Hver alder har sin sjarm sies det,og det er det heller ingen tvil om. Trass følger med denne alderen, men desto mer latter også!


Mr. Dude (han hadde håpet på et mer "funkyfresht" kallenavn, men inntil videre får dette duge) har nok en liten innvirkning på meg om dagen han også. Noe annet hadde jo vært feil å si! Men la oss ikke prate for mye om han. Han er nemlig her inne og sniker, og vi vil jo ikke gjøre han for kjepphøy! ;-) På tross av at det er befriende og endelig klare å åpne seg for en ny person, er det også skummelt. Gir man for mye av seg selv blir fallhøyden plutselig veldig stor. Foreløpig har jeg fallskjermen godt plassert på ryggen, sånn i tilfelle :-)

Nå skal jeg lage i stand noe kveldsmat. Må jo kose seg med god mat nå som høsten er her :-)


Dette er forresten Teo og meg, i følge Teo :-) Den fikk jeg av bestemor da jeg var gravid. Synes den er så søt!