søndag 25. september 2011

HurlumHeiHuset

En herlig søndag er avsluttet! Alt har skjedd på Teo sine premisser (så langt det lar seg gjøre) og vi har storkost oss på HurlumHeiHuset på Sofiemyr sammen med Live og Jesper.


Det merkes at Teo har blitt litt eldre. Han har nemlig begynt å bli hakket mer forsiktig av seg. For ett år siden kunne jeg sluppet han løs alene (aldri i verden) på HurlumHeiHuset, og han hadde kastet seg rundt i klatretårnene uten en eneste bekymring i verden. Denne gangen var han litt mer skeptisk. Skeptisk til alle de store barna, og skeptisk til hvor han bevegde seg. Jeg måtte derfor bli med en del ganger gjennom de forskjellige klatretårnene. Èn ting er sikkert; de er ikke laget for voksne mennesker. Takk og lov for at jeg er smidig (stiv som en stokk)!

Jesper, som er 4 år, var derimot ikke redd. Han var flink og tok godt vare på Teo. Det tok ikke lange tiden før de to løp rundt for seg selv, mens mammaene drakk kaffe og voktet over dem med haukeøynene sine. De var riemlig kjappe, over alle hauger og ikke akkurat lette å holde øye med. Neste gang tar vi på dem refleksvest ;)

Da vi kom hjem fikk luringen hjelpe meg med middag. Han synes det er veldig stas, og det virker også ut som matlysten hans (som forøvrig ikke er så mye å skryte av) stiger i takt med matlagingen. Han spiste enorme mengder! Vi hadde en rolig ettermiddag/kveld. Elsker den tiden da det bare er oss. Ro og fred. Latter og sang. Kos og kyss. De ettermiddagene er gull verdt i en ellers så travel hverdag!

Nå skal jeg komme meg i seng. Ikke drøye tiden, ikke skylle på lakenskrekk. Bare sove. Det skal bli godt det!!
Nattaklem fra meg**

Ingen kommentarer: