fredag 9. september 2011

Hurra for helg!

Sola skinner, helgen nærmer seg. En av mange fordeler ved å jobbe er at man setter så utrolig mye mer pris på helg. Jeg gleder meg til å plukke luringen opp i barnehagen og tilbringe to hele dager med han. Vi har som vanlig full timplan, med både bytur med mine venninner og skogstur med Live og Jesper. Blir været bra i tillegg, blir dette en topp helg - ingen tvil :)


Hver fredag er det "ha med"-dag i barnehagen. Den dagen da man kan ha med sin egen spesielle leke. Stort for små barn. Eirik og jeg scorer ikke alltid like mange superforeldre-poeng når det kommer til akkurat denne dagen, vi har nemlig en liten tendens til å glemme det bort. Det blir ofte til at Teo får med seg noe i siste liten. For et par uker siden dro han i barnehagen med pappa sin skiftenøkkel, funnet i bilen, storfornøyd :) I dag hadde han med seg et flagg... Det viktigste er at han er fornøyd med det han har med, og da er det godt pappa har mye skrot i bilen! :P Note to self: Finn leke sammen med Teo hver torsdag før han drar til pappaen sin.

Timen hos legen i dag gikk fint. Må tilbake å ta biopsi. Ordner seg. Jeg som nesten ikke er redd for nåler bryr meg lite om sånt. JADA!

Ha en god helg, venner. Kanskje jeg skal få lagt ut noen "in the moment"-bilder i løpet av de neste dagene. Veldig på tide :)

5 kommentarer:

Véronique sa...

God helg til deg og luringen :) Klem fra Langhus!

Silje... sa...

God helg :=)

Anonym sa...

Hehe, nå er jo ofte sånne ting som egentlig er mamma eller pappa sine ti ganger mer spennende enn barnets egne leker - så tenker han er storfornøyd! hehe

God helg, kos dere masse! :)

Vi er akkurat kommet oss etter tidenes omgangssyke, så her er det lite på planen for helgen. Skal få sendt deg en mail snart, var ikke meningen at det skulle drøye så lenge!

*klem*

Anonym sa...

Stilig bilde av en meget pen jente! ;-)

Monica Jensen sa...

Veronique og Silje:
Tusen takk! Håper dere hadde en fin helg også :)

Tonje:
Huff, godt dere er blitt bedre igjen. Gravid + omg.syken er sikkert ikke en grei kombo!
Send meg en mail når du har tid, ikke stress, bare gleder meg til update :)

Jada, han er fornøyd og det er det viktigste. Men vi får prøve å huske litt bedre på det fremover :)

Klem tilbake!

Anonym:
Tusen takk :)