søndag 18. september 2011

Jeg baker kake!

I dag skal Teo og jeg i barnebursdag. Jeg har meldt meg frivillig til å bake kake. Jeg vet hvor mye det er å forberede og ordne i stand til en bursdagsfeiring, så da er det greit å kunne hjelpe til med litt.

Jeg har konkludert med at sjokoladekakerøre ER sunt og slankende. Derfor er det lov å spise masse av det. Det gjør ingenting om det lukter brent på kjøkkenet. Det er jo bare sånn det skal være.. Hvis du ønsker litt ekstra tyggemotstand, ha eggeskall i røra. Bare ett tips!

Ellers foregår en samtale mellom to venninner slik en søndag formiddag:
Venninne: I går pratet jeg med en eller annen dust som ville at jeg skulle være med han hjem. Så sa han at han kunne betale meg. WTF?!
Meg: WTF? Fy faen! Regner med du sa ja??????
Venninne: Jaja, jeg kom fra han nå :P
(Hun beit ikke på dette fantastiske tilbudet, bare til info til de av dere som evt. ikke forstår sarkasme!)

Nå får jeg begynne på glasuren. Det avgjørende punktet. Det er nå alt kan rase sammen, og jeg kan ende opp med å servere noe som ser ut som bajs i bursdagen. Ellers så kan det gå over all forventning og faktisk bli bra - slik det pleier å bli ;)

Ha en flott søndag i pissregnet - med eller uten kake! :)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Eggeskall er supert for kaka ;) jeg bruker det trikset hver gang jeg baker.. Jeg har fått ny blogg, så den du har linket til er slettet.. Her er den nye. Bjorkcamilla.blogg.no
LOVE YOU!

Hanne sa...

Den var kjempegod! Tusen takk for hjelpen! Vet hva jeg skal kose meg med i morgen kveld :)