fredag 30. september 2011

Jentekveld!

Det er fredag, og Teo er dratt videre til pappaen sin for helgen. Jeg skal kose meg i Oslo med Live i kveld. Skikkelig jentekveld, med jentevors og konsert på Blå etterpå. Dette blir koselig :-)


Jeg får slenge meg rundt. Skal innom Mr.Dude for å hente et par øl, for deretter å farte videre mot byen. Når man er født en halvtime for sent (som han sier ar jeg er...), så rekker man ikke alltid alkoholutsalget. Det er kjedelig å sitte på jentevors å se på de andre bli fnisete. Greit å ha en som kan ordne opp for treige meg ;-)


Ha en fin kveld, tittere. Det vet jeg at jeg skal ha! :-)

PS: Live, jeg er på vei. Jeg er bare evig treig..Tut og kjør!

4 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

nåh så søte dere er ! :) Er så glad på dine vegne :) KOs deg masse ute .. fordi du fortjener det ;) :)

Monica Jensen sa...

Takk :) DU er søt!! :)

Anonym sa...

Hei Monica. Kan ikke du fortelle litt om hvordan du møtte den nye mannen din. Var det gjennom felles bekjente, på byen, noe annet? Var det du eller han som viste interesse først? Leste du The Game på forhånd? Hvordan går du frem? Er litt fint å vite for oss andre single ladies.

Stine

Monica Jensen sa...

Hei Stine :)
Jeg har svart i et eget innlegg. Som du ser er det ikke noe fasitsvar, bare tilfeldigheter. Lykke til på jakten på drømmemannen ;)