lørdag 10. september 2011

Kontroll på unga!


Vår dag, vår lørdag, den har vært kjempefin. Vi har vært i Oslo hos Sarah. Dit kom også bursdagsbarnet Anne, Kjersti og lille Cornelius. Sarah bor på Majorstua. Når det er to små gutter med er det veldig fint at Frognerparken er rett borti veien. Vi gikk tur dit og lekte på den enorme lekeplassen. Min lille gutt ville ikke dra derfra når klokken plutselig var blitt en del og det var middagstid. "Men jeg VIL leke mer, mamma!" Lekeplassen i Frognerparken er ett av de morsomste stedene på jord for en aktiv guttebass :)


Da turen bort til parken startet så det i et lite øyeblikk ut som at vi ikke hadde kontroll på barna våres. Det hadde vi selvsagt, bare sånn til informasjon. Plutselig løp Cornelius rett ut i veien, med en stresset mamma hakk i hel. Samtidig kræsjet jeg sportstrilla til Teo i fortauskanten, og han hoppet dermed ut av vognen noe ufrivillig. Det gikk heldigvis bra med dem begge to, og ingen tårer, men mannen som gikk forbi kom med en lattermild kommentar "jeg ser dere har kontroll på ungene deres!" Vel... :)


Her ser dere en liten luring som holder et øye med klovnen. Den første klovnen jeg har sett med nike sko, sånn forresten. Det var greiest å titte på avstand. Å bevege seg i nærheten av klovnen var ikke snakk om. Dere kan se han titte ned fra klatrestativet ;)


Nå ligger en veldig sliten gutt og sover søtt i sengen sin. Vi har storkost oss på bytur. I morgen blir det forhåpentligvis skogstur. Fiin Teo-helg :)


Sov godt, alle sammen! :)

5 kommentarer:

Linn Therese sa...

Ser ut som dere hadde en herlig dag i går. Veldig mange fine bilder. Likte spesielt godt det øverste. Fikk skikkelig god høststemning av det. Det ser ut som om det er tatt ut fra en film eller noe. :)

Hanne sa...

Koselig :) nydelige bilder!

Hvit Lilje sa...

Ser ut som dere har hatt en fin dag :)
Klem lene (heaven)

Monica Jensen sa...

Linn Therese:
Tenker du på det nest øverste, det av Sarah? :)

Hanne:
Takk,vennen!

Hvit Lilje:
Dagen var upåklagelig :)

Silje... sa...

Så ut som en fin dag, med masse fine bilder :)