tirsdag 6. september 2011

Kosedag :)


I dag våknet det opp en pottetett liten snørrgutt her i huset. Høsten har kommet, og da dukker også samtlige sykdommer opp. Nå skal ikke jeg klage asså, for han har omtrent ikke vært syk i det hele tatt det siste året *bank i bordet*. Dette er derfor vår lille kosedag. En rolig dag med mulighet for å hente inn formen, sånn at man ikke blir enda dårligere! :)

Misforstå meg rett, han er en aktiv sjel på tross av at han hoster opp lungene sine og kun klarer å puste gjennom munn. Jeg rekker nok ikke kjede meg i dag. Her har han krevd underholdning fra klokken syv i dag tidlig. Vi har både tegnet og malt, lekt og lest bøker. Nå er det filmtitting, med lille luring sittende ved siden av meg godt plassert under dyna si.

Straks er det tid for lunsj. Bacon-omelett. Men inntil den tid skal jeg prøve å snike til meg noen minutter med øynene igjen. Jeg må bare gjøre det i smug. Det er nemlig ikke greit at mamma slapper av, med mindre det er på tidspunkter der lille luring vil helst finne på noe bøll ;)

Klem fra meg**

1 kommentar:

mammaKine sa...

God bedring til Teo. Kos dere hjemme!
Ang hårproduktene du vant så anbefaler jeg noe fra Smooth Down serien til redken. Ønsker du pleie eller styling?
Du kan også lese mer om produktene på www.redken.no
Gi meg et hint når du har bestemt deg :-)