mandag 12. september 2011

Lur med hatt!

I dag har jeg hatt fri fra jobb. Dagen har jeg tilbrakt med Sarah. Vi møttes i dag tidlig og dro rett til legen. For å snu dagen til noe positivt bestemte vi oss for å ta en aldri så liten lunsj etter legetimen. Vi tok turen til Grünerløkka, der det alltid er god stemning, og satt lenge på en kafé og skravlet. Jenta på 11 år som satt på bordet ved siden av oss hadde de lengste ørene jeg har sett på en liten jente.. Vi satt til slutt å hvisket, men da var det faktisk nesten så hun satte seg på fanget til Sarah for å få høre enda litt bedre. Hun syntes nok det vi hadde å prate om var temmelig interessant, og ikke minst ganske så lite barnevennelig! Venninneprat, vet dere!


Uansett, etter deilig lunsj (foccacia med avocado, salat, skinke, paprika, agurk og hjemmelaget kremost) dro vi på vindusshopping. Det ble til at vi prøvde alle hattene vi kom over i en butikk. Mange flotte hatter, som i det minste ga oss en god latter. Det trenger man på en ellers så grå mandag!

Siden jeg hadde fri fikk jeg også hentet Teo i barnehagen forholdsvis tidlig. Han fikk velge middag, og da ble det som forventet pannekaker. Vi har en skikkelig koseettermiddag. Film på tv-en, stearinlysene er tent, og i skrivende stund sitter luringen i hytta han har lagd ut av sofaputene. Han er nemlig på jobb i hytta si :)


Ellers har vi mange gode samtaler om dagen.
Meg: Jeg synes du har blitt så flink og stor gutt jeg, Teo.
Teo: Nei, jeg har ikke det...

Meg: Tenk at du om ikke så aaalt for lenge blir 3 år. Det blir morsomt det!
Teo: Nei, jeg vil være 2 år jeg!

Meg: Nå er du flink til å spise maten din. Da blir du sterk!
Teo: Nei...

Han er forsåvidt den eneste ungen jeg har møtt på som ikke liker å ta imot gaver, nettopp fordi han ikke har bursdag. Vel, det snur vel tidsnok ;)

Pliktene kaller. Jeg må besøke sønnen min på jobb i hytta. Vi sees ;)

Ingen kommentarer: