onsdag 28. september 2011

Monica prater svada!

I gangen min ligger det ett lass med nyvaska klær. Vi snakker om et fjell egentlig. De ligger der og venter på at jeg skal brette dem. Jeg ser på haugen. Den vokser stadig. Jeg sier til meg selv "nå skal jeg ta det!". Det har jeg sagt til meg selv i fire dager nå... I kveld skal jeg ta det, på ekte, jeg har bestemt meg for det. Kvelden er snart over... Det skjer ikke i kveld vet du! De skal jo uansett snart brukes?!

Jeg sitter i sofaen nå. Det er så innmari varmt her. Jeg har lyst til å gå tur i skogen. Kveldstur. Med hunden til mamma. Jeg har hatt lyst til å gå tur i skogen siden forrige skogstur. I løpet av de neste dagene skal jeg gå tur i skogen, om jeg så må gå alene. Det har jeg bestemt meg for. Jeg har barnefri, jeg har all tid i verden til å gå tur i skogen. Det er deilig å gå tur i skogen på høsten! Generelt være ute! Lufta er så frisk, men enda ikke for kald!

For et par uker siden sto jeg ute en sen fredagskveld. Jeg hadde på meg en stor hettegenser som varmet meg, i tillegg til at jeg hadde armene til en kjekk kar rundt meg. Vi sto sånn lenge. Pratet, kosa og kjente på den deilige høstluften. Jeg følte meg som 14 år igjen. Det var den kvelden sommerfuglene virkelig begynte å komme.. Jeg liker høsten. Jeg liker høsten bedre nå enn hva jeg har gjort tidligere!

Og sånn ellers skulle jeg ønske jeg var tankeleser.. På generelt basis! Jeg er så nysgjerrig av meg, pluss at jeg tipper jeg kunne tjent greie penger på det. Penger er alltid greit å ha. Spesielt når man ønsker seg ny bil, og en ferietur til varmere strøk :-)

Nei, får vel brette de klærne..... Hei motivasjon og ryddebehov!

6 kommentarer:

Kongen av Galaxen sa...

Tipper du aldri får brettet de klærne! Du kommer til å bare sitte å stuke... Jeg er klar for en tur i skogen... Bare å glede seg til helgen, den kan ikke komme for fort :)

Monica Jensen sa...

Der ja, du benyttet anledningen til å gi deg selv et annet kallenavn ser jeg ;)

Gleder meg til helgen jeg også :)

PS: Stuke er fortsatt et ord...I mitt hode...Har forresten lagt merke til at du bruker det mer enn meg. Hah!
PS2: Nå drakk jeg nettopp opp den siste capri-sonnen! Den var god! :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Reine kleshaug e 1000 gonga bedre enn en skitten kleshaug, sjøl om det tek kortare tid å få den skitten, enn rein :)
En kjekk kar altso? Noke ej kanskje he gått glipp av her? :)

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Kan hende du har gått glipp av bittelitt ja :)

Ja, det har du rett i...Men er mer jobb å brette, enn å vaske ;)

Anonym sa...

Jeg lot alt av husarbeid ligge i går (og angrer i dag :p), så om du droppet klesbrettingen så vet du at det var minst en annen som gjorde det samme! ;)

Ha en super torsdag! :D

Klem

Lykkemamma sa...

Trøst til deg! Haugen med klær her hjemme har ligget der i en uke !!