torsdag 1. september 2011

"Ny" bil!

Hei tittere :)

Jeg er litt sånn som tiltrekker meg dritt når jeg har det litt dritt. Det er en flott egenskap, eller hva? :) Her tar vi alt på en gang, og så satser vi på bedre tider. Yess :) Bilen min er på verkstedet. Igjen. De ringte meg i stad, denne gangen blir det på ikke mer enn 7000 kroner. Lommerusk! Så nå om dagen sitter jeg egentlig bare å venter på at noen skal gi meg en bil. En bil som fungerer som den skal riktig nok. Eventuelt å vente på at en bil faller i hodet på meg. Tipper det siste er det mest sannsynlige :)

Jeg har fått en lånebil,da. En Opel Corsa. En søt liten putrebil som ikke lar meg kjøre fortere enn fartsgrensen, noe som forøvrig er greit. Her går det uuuunnar i 40 kilometer i timen :) Det blir spennende å se om jeg er sterk nok til å dytte den opp bakkene til Nesodden i morgen. Jeg gleder meg til å trimme litt!

I kveld har jeg vært hos søsteren til Eirik på middag. Veldig koselig. Jeg ble mett og god :) Da jeg skulle kjøre hjem fikk jeg kun inn i en spansk (?) radiokanal. Jeg følte nesten at jeg var på ferie. God stemning :)

I morgen får jeg igjen gullbilen. Med både ny registerreim OG vannpumpe. Herlig. Nå går den sikkert som den skal i minst 10 dager til. Ah, jeg gleder meg til å få regningen! :)

Nei,på tide å sove vel. Posene under øynene mine skriiiker etter søvn! Sov godt, dere - og takk for at dere titter innom :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Monica!
Hvis du føler du hele tiden går på tomgang, burde du kanskje sjekke jern nivået i blodet ditt? Hvis du ikke vil det kan jeg anbefale masse leverpostei og brokkoli! :)

Monica Jensen sa...

Ja,jeg må få bestilt meg en legetime snart. Ting er ikke heeelt som det skal hvertfall :)

Takk for du bryr deg ved å legge igjen en kommentar <3