lørdag 17. september 2011

On the road again!

I dag hadde søstern min, Isabelle, og jeg planlagt en aldri så liten harrytur over grensen. Jeg plukket hun opp ca 1 time senere enn avtalt. Ikke fordi jeg var sen, men fordi jeg regnet med at hun var sen. Ja! Da vi satte oss i bilen krevde plutselig Isabelle at vi skulle kjøre til Nordby, sånn helt ut av det blå. Jeg prøvde å diskutere litt med henne, men fant fort ut at det var nytteløst. Hun skulle til Nordbysenteret. Jeg får seriøst angst og svettetokter ut av en annen verden av bare tanken på å traske rundt på enorme sentre, så jeg gjorde det enhver (?) søster ville gjort. Jeg styrte bilen i retning av Tøcksfors, i håp om at min søster på 17 år ikke kunne veien...


Isabelle: Hvorfor er vi ikke på E6?
Meg: Ehhh...Dette er en snarvei!

Isabelle: Seriøst, dette er jo den omveien. Når kommer vi på E6?
Meg: .......

Isabelle: Ååå fy faen, han mannen i bilen ved siden av hadde seriøst hele fingern sin oppi nesa!
Meg: ........ Hahahah!

Her prøver Isabelle å ta bilde av skiltet som viste at vi var i Sverige. Hun var ikke så kjapp, så bildet ble litt så som så...


Her prøver Isabelle å ta bilde av "verdens treigeste mann på moped..hahaha". Det viste seg at Isabelle ikke var den kjappeste kniven i skuffen hun heller. Kan du se moped-mannen?


Vi fikk handlet masse. Fryseren min er full, bankkortet mitt er tomt. Litt alenetid med Isabelle var heller ikke å forakte. Det kommer så utrolig masse dritt ut av kjeften hennes, at jeg gjør stortsett ikke annet enn å le når vi er sammen (alene vel og merke)!

Isabelle: Wæææ, snart kjører vi ut! Garantert!
Meg: Pingle!

Her ser vi forsåvidt litt halvrusa ut begge to, men jeg lover - vi var ikke det! Det var bare litt tidlig på morgenen. Ca 15:30.


Nå har jeg kastet i meg middag. En kjapp tur i dusjen, så ut å være sosial. Tut og kjør!

3 kommentarer:

Tonje M sa...

hahaha, jeg ler meg ihjel Monica :) :) Du skriver så bra!!!! Og jeg syns du er kul som er sammen med ungdommen.. det pleier jeg også å være og da får jeg panikk... Panikk fordi jeg innser hvor jævla kjedelig jeg har blitt ;) høhø

Bra innlegg. Og veldig bra gjort å klare å lure henne til bondelandet ;) Og du; DU, panikk for store kjøpesentre?? tror jeg ikke på!

Monica Jensen sa...

Hahaha! Det er sant, jeg hater å gå i butikker! Jeg liker å løpe rett til mål, grabbe med meg det jeg skal,og løpe ut igjen. Evt shoppe på nettet ;)

Neida, ingen panikk. Man er bare så gammel som man føler seg. Og jeg er til tider jævla barnslig...så jeg glir rett inn blant ungdommen! Fjortisene derimot....de kan jeg styre unna! ;)

Ha en fin kveld!! :) Klem

Tonje M sa...

okei, da lærte jeg noe nytt om deg :) Trodde du elsket sentre!

Jeg elsker å være med min fjortiss fetter og min ungdomsfetter på 18 :) Og av to onder syns jeg begge aldrene er fryktelig sjarmerende ;) Men jeg merker jo at jeg er litt "ut" når jeg er sammen med han på 14... Men jeg lærer, og nå er jeg faktisk ganske så kuuul ;)