torsdag 8. september 2011

På besøk i hovedstaden!

Heii som det går. Denne dagen har gått i ett. I ett med hygge! Kan jo ikke klage!

Etter jobb var det rett til fysioterapeuten. Der hadde jeg ikke bare én kar til å kna på meg, men to. Jeg ble knekt opp og deretter massert. Var ikke så værst. Synd jeg må betale så mye for det.... Deretter dro jeg til Live og Jesper. Der dukket også Eirik og Teo opp. Det var tid for barnebursdagen til Jesper. Kosetid med Teo på en torsdag/barnefri dag. Veldig koselig :) Etter det tok jeg turen inn til Oslo og løkka. Der møtte jeg Kristine for å ta et par kaffe og skravle. Hun rømmer til London for ett helt år på mandag. Heldigfisen! Kommer til å savne hun utrolig masse. 2 måneder, så er jeg der med henne for noen dager! Gleder meg! :)

Nå sitter jeg i leiligheten til kusina mi på St.hanshaugen. Skal sove her i natt. I morgen tidlig skal jeg nemlig en tur til legen - igjen. Ta ultralyd og sjekk av puppene.. Jaada. Jeg har jo en skeptisk kul i det ene brystet som må holdes litt øye med,derfor er jeg på regelmessige kontroller. Deilig å slippe rushtrafikken inn til byen i morgentidlig. Det betyr at jeg kan sove litt lenger. Jeg gleder meg. Trøtt som en strømpe :)

Haha, for et interessant innlegg, dere. Oppramsing... Det er det man blogger når man ikke har noe bedre å fortelle. Håper dere har hatt en like fin torsdag som meg :) Nå skal jeg krype ned i senga "mi".
Sov godt, tittere! 

Ingen kommentarer: