onsdag 7. september 2011

Phu..Hjemmedag! Vinner av konken?

Hei folkens,
Jeg titter innom nå som jeg har tid. Luringen sitter i badekaret. Dagen har gått i ett. Vi har hatt enda en hjemmedag. Han brukte natten på å hoste opp lungene sine og gråte,så i mine øyne var det ingen tvil om at han trengte enda en dag hjemme. Jeg startet dagen med en telefon til legen, og nå har vi fått ordnet nye astmamedisiner. Enda en rolig hjemmedag var nok akkurat det han trengte, for jeg tør å påstå at han nærmer seg sitt vanlige ess nå, og jeg kan med god samvittighet sende en frisk gutt i barnehagen i morgen! :)

Jeg for min del gleder meg veldig til å komme tilbake på jobb. Mange tror det kanskje ikke, men man blir mye mer sliten av å gå hjemme enn å være på jobb. Jeg blir i hvertfall det. Det går i ett her hjemme, og når man i tillegg må oppholde seg inne, hjelper ikke akkurat det på energien. Dagens avbrekk var turen til legen, det sier vel sitt, etterfulgt av en snartur innom mc'ern for å kjøpe med oss litt lunsj ;) Må jo kose oss litt!

Jeg etterlyser voksentid. Kaffe. Massasje. Søvn. Tja, jeg føler meg generelt litt kravstor akkurat i ettermiddag/kveld! Nå skal lille badenymfen opp av vannet, få på seg pysjen og snart i seng. Vi satser på en god natt søvn, og at vi begge har en ny energi i morgen tidlig :)

Jeg lover å trekke en vinner i kveld. Beklager at det enda ikke har blitt gjort. Det er så mange like historier, og jeg synes det er utrolig vanskelig å velge bare én. Lettere når man bare kan trekke en random vinner. Vel, det er én historie som fanget oppmerksomheten min litt ekstra. Den traff meg, uten at jeg helt kan forklare hvorfor akkurat den traff meg mer enn de andre. Jeg skal lese gjennom alle sammen en gang til, bare for å være sikker, og så roper jeg ut vinneren i kveld :)

Klem fra meg**

Ingen kommentarer: