tirsdag 20. september 2011

Se på rumpa!

Jeg synes det er så gøy nå som Teo har begynt å stille spørsmål og kommentere ting han legger merke til rundt oss. Ja, det kan bli en del (ca 1000) spørsmål, men det er uansett morsomt å se at nysgjerrigheten og behovet for å lære er der.

I dag da vi var på butikken så vi en stor rumpe. Rett foran melka. En stor, naken rumpe. Denne rumpa var festet fast i en stor mann, som hadde tatt på seg en enda større bukse, og glemt bokseren sin i samme slengen. Du skulle sett øynene på den nysgjerrige 2, snart 3åringen. "Mamma, se den stooooore rumpa!", sa han kjempehøyt. Jeg skulle gjerne skrevet nå at jeg hysjet forsiktig, snudde handlevognen med sønnen min i, og trillet en annen vei, men da hadde jeg løyet. Jeg knakk sammen over handlevogna og brølte ut i latter. Jeg er overtrøtt i dag. Jeg har ledd i hele dag, det er det som har holdt meg våken. Når jeg da fikk se en stor hårete rumpe rett før middag klarte jeg (dessverre?) ikke noe annet enn å le. Tårene piplet faktisk fram. Jeg var litt redd for at det var blod med en gang, for jeg fikk faktisk vondt i øynene mine, men det var heldigvis bare tårer. Da jeg hadde ledd ferdig snudde jeg derimot handlevognen og trillet en annen vei, etter at jeg hadde hentet meg en liter med melk....

Teo ble ikke traumatisert av denne hendelsen. Han lo med meg. Som mor, så sønn. Lik humor! Snakker om rumpe-humor liksom.... :)

Nå skal jeg kokkelere i stand middag for minsten. I kveld får jeg venninner på besøk. Biff står på menyen! Vi skal bestille hotell til London-turen, og deretter er det bare å glede seg! Herlig! :)

Ellers er alt bra om dagen. Livet overrasker meg støtt og stadig, av og til over all forventning. Jeg liker det!
Klem fra meg**

3 kommentarer:

E:S:E sa...

Hehe, fantastisk bra :) Herlig med barn, er så ærlige og rett frem :) Ingen bekrymringer og masse glede :) Hadde ledd meg skakk jeg også :)

Christine sa...

Ler så jeg griner :)

Monica Jensen sa...

:D det gjorde jeg og!!