onsdag 14. september 2011

Skryt og en stor takk!

Jeg er sykmeldt denne uken. Ryggen min og jeg er nemlig ikke på talefot om dagen. Det gjør vondt å i det hele tatt eksistere. Med samtlige låsninger i bekkenet, skeivt bekken som faktisk gir så mye som 1cm benlengdeforskjell + betennelse i hoften er det ikke bare bare å sitte oppreist, gå, stå eller kjøre bil. For å få fikset opp i dette blir det kiropraktor og fysioterapi om hverandre for alle penga (bokstavelig talt) fremover.

I dag tidlig fikk jeg besøk av både Live og Hanne. De hadde med seg kake og lunsj, og tilbrakte hele dagen med meg på sofaen. Hanne ga meg til og med en helt utrolig massasje. Så heldig jeg er som har to så snille jenter i livet mitt. De gjorde en ellers så stusselig dag mye bedre. 

Da de dro hjem dukket mamma og Isabelle opp på døren. De hadde med seg middag og hadde også plukket opp verdens største solstråle i barnehagen. Det er lett å ta familie for gitt, men jeg hadde aldri i verden overlevd uten min. De drar meg opp, muntrer meg opp og støtter meg når jeg trenger det som mest.

Isabelle og mamma ble her til sent på kvelden. Selskap fra morgen til kveld. Det setter en veldig selskapssyk Monica stor pris på! :)

Tusen takk til alle dere som har vært her i dag. Jeg er så glad i dere! :) Nå skal jeg ta meg en voltaren (denne gangen etter ordre fra legen, ikke noe selvmedisinering og leke-doktor-oppførsel nå) og krype under dyna. Jeg har rigget meg i stand med flere dyner og det meste for å gjøre det litt mer komfortabelt å sove. Det er jo ikke værst å ha en slik kropp i en alder av 24 år da, folkens ;)

Klem fra meg - hu pinnestive krøplingen på lændet**

3 kommentarer:

Véronique sa...

Riktig god bedring :)

Klem!

Marianne sa...

God bedring :) Håper du blir bedre snart da:)

Kristine sa...

Dette høres da helt forferdelig vondt ut, Monica! Håper du blir bedre etter noen behandlinger i hvert fall. Forøvrig kan det være lurt å kombinere Voltaren og Paracet hvis du trenger en bedre smertelindring. Da kan du ta 1 gram Paracet (som tilsvarer 2 stk Paracet på 500 mg) samt 1 Voltaren 50 mg. Denne kombinasjonen brukte vi mye på pasienter med ryggsmerter/ryggskader.

Anbefaler deg å spise litt før du tar Voltaren, forresten, men det vet du kanskje. Riktig god bedring! :)