fredag 16. september 2011

Smerte!

For en natt!


I går kveld da jeg var hos Anka fikk jeg plutselig intense kramper i rumpe/bekken-området. Når jeg får så vondt at jeg ikke klarer å skjule smerten, da har jeg ganske vondt. Det kom og gikk hele kvelden. Jeg for min del, som hadde alle mine rier i rumpa da jeg fødte Teo, fikk plutselig flashbacks. Jeg stusser forøvrig på hvordan jeg klarte å holde ut 15 timer med veldig mye mer intense smerter! Au!

Bilturen hjem var ikke bare bare. Klampen i bånn hver gang krampene kom. Hva skjer med meg? Jeg la meg ned i sengen. Fikk hvile. Bekkenet roet seg. Jeg sovnet. På morgenkvisten fikk jeg ny krampe. Jeg våknet til av at jeg sto i knestående og jamret meg. Etter det har det kommet og gått. Type for 4 minutter siden lå jeg på sengen og vrei meg i smerte, skreik én gang gjorde jeg også. Altså, det er ingen her til å høre meg. Jeg ligger ikke å skriker for morroskyld. Jeg har dritvondt!

Nå skal jeg prøve å få i meg noe mat, sammen med en voltaren. Kroppen min er helt stiv. Jeg tror jeg trenger litt bevegelse. Komme meg ut å bevege på meg. Det kan ihvertfall ikke bli verre! #sytesyte

Ønsker dere alle en riktig så fin dag - med eller uten kramper i ræva!

6 kommentarer:

mammaKine sa...

Hei frøken! Har du lyst på Redken produkter snart eller? Sendte deg en kommentar for en stund siden..
God bedring, klem!

mammaKine sa...

Den er grei, gi meg et pling når du har bestemt deg :-)

Hanne sa...

<3 God bedring! Hvis det blir noe av daten i kveld så kan jeg gjerne massere deg igjen! Kanskje vi får løsnet det opp igjen, selv om jeg selvfølgelig håper du ikke har hatt like vondt i hele dag?

Anonym sa...

Au, det hørtes skikkelig vondt ut!
For bekkensmerter og sånn, så fikk jeg råd om å gå tur på ujevnt underlag, f.eks i skogen. Kanskje det hjelper hos deg og? :)

God bedring :)

Véronique sa...

God bedring, Monica :)

Anonym sa...

Hei, du må få deg et treningsprogr. for disse plagene, og de må følges flere ganger i uka.
Fysio.