tirsdag 27. september 2011

Sommerfugler!

Ah, jeg er så tom for ord. Nei, egentlig ikke. Full av ord, som alltid. Jeg har bare litt vanskeligheter med å få ned de rette ordene nå i kveld ;-) Jeg hadde skrevet et langt innlegg. Mr.Dude sa "kjør på". Jeg feiget ut.. Ikke fordi det ikke var et ærlig innlegg, snarere tvertimot, men fordi jeg følte jeg utleverte litt mer enn hva jeg føler meg klar for. Dere skulle bare visst hvor vanskelig det er å blogge om dagen..

Dere har fulgt meg gjennom så masse. Hvertfall mange av dere. Svangerskap. Fødsel. Barseltid. Huskjøp. Samlivsbrudd. Opp-og nedturer det siste 1,5 året. Og nå, nå får dere plutselig se en ny side av meg. En side jeg trodde jeg aldri skulle se hos meg selv igjen.. Monica med sommerfugler i magen. Monica som har møtt en gutt som har fanget oppmerksomheten hennes. Monica som har vurdert å løpe i motsatt retning flere ganger, kun fordi hun har vært redd, men ikke klart. Monica som er nysgjerrig på fortsettelsen ;-)

Mr.Dude (han haater det kallenavnet,hihi) har sett meg få noia. Han har sett meg stresse. Han har svart på alle spørsmål jeg har kommet med, om alt mellom himmel og jord..  Og det beste av alt, han har taklet det med glans - og i tillegg klart å roe meg ned ;-) Jeg har datet før i mitt lille liv, flere ganger. Jeg har aldri datet etter jeg ble mamma. Det er noe helt annet. Ting skal skje gradvis, i riktig tempo, på riktig måte. Det er skummelt, men på en god måte!

Hva vi er og hva vi eventuelt blir har vi ikke satt ord på. Vi vet hvor vi har hverandre akkurat , og vi har det gøy i hverandres selskap, mer trenger man ikke å vite - ikke enda! Ingen av oss har dårlig tid. Nå vil jeg bare nyte disse sommerfuglene som har tittet fram.. Ikke tenke, bare nyte!

6 kommentarer:

Christine sa...

Det er godt å se at du har det bra:) Kos deg med sommerfuglene:)

Monica Jensen sa...

Takk :)

Anonym sa...

Du bør kanskje la mr. Dude hilse på pappa'n din.

Anonym sa...

ÅÅH så koselig, det fortjener du virkelig. Du virker som ei herlig jente, som kun fortjener det beste!Masse lykke til!!

Monica Jensen sa...

Anonym:
Hei pappa! ;)

Anonym:
Tusen takk, det var hyggelig å lese :)

Anonym sa...

Så herlig innlegg, Monica! :) Og virkelig velfortjent med sommerfugler i magen igjen!

Onsdagsklem