onsdag 21. september 2011

Think happy thoughts!

Hei dere! :-)
Noen ganger skjer det så lite at man har absolutt null å dele, andre ganger skjer det såpass mye at man vet ikke helt hvor man skal starte, eller om man i det hele tatt kan dele alt. Jeg er litt der om dagen ;-)

Etter en ukes sykmelding er det litt slitsomt å være tilbake på jobb igjen. Kan ha noe med at jeg har voldsomt lakenskrekk om dagen, og legger meg alt for sent sånn med tanke på at jeg har en sønn som plutselig har funnet ut at det er fint å blomstre i sekstiden. Det kommer seg, jeg må bare dra meg selv litt i øra og høre på hva kroppen min prøver å si til meg.

I kveld har jeg selvpleie-kveld. Hvertfall litt. Jeg har rigget meg til i sengen med neglelakk, neglefil, hudkrem og diverse. Føler meg litt dass om dagen,og da hjelper det å bruke enkle midler for å freshe seg litt opp. Ofte er det ikke så mye som skal til, sånn egentlig! :-) Ekstra viktig å gjøre litt sånt innimellom nå som høsten er her! Jeg har også unnet meg en ny bukse i dag, til hele 199,-. Den får meg til å føle meg som en "pikkantilope med firkantræv". Den er med andre ord litt i trangeste laget, å moser rumpa mi til en pannekake. Drit lækkert! Heldigvis går det seg fort til, og det er det som er trikset for at den ikke skal henge i rumpa etter 5minutters bruk, i likhet med alle de andre buksene mine!

Yess.. Jeg runder av her! Ha en god natt alle sammen :-)
Klem fra meg**

2 kommentarer:

L. sa...

Tips:

Invester i et par jeans fra Acne. De holder formen som bare pokker, og klemmer ikke rumpa flat!

Love, L.

Monica Jensen sa...

Takk for tipset. Kanskje jeg slår til en gang lommeboksen min tillater det :)

Love!