mandag 5. september 2011

"Unnskyld, mamma!"

I dag har vi hatt Live og Jesper på middag. Gutta krutt fikk servert pannekaker først, deretter koste vi mammaene oss med pitabrød med masse digg i. Av og til er det deilig å spise en rolig middag etter de små :)

Som vanlig fikk guttene lov til å bade. Da får vi distansert oss litt fra bråket (for ja, de lager en del lyd), og de får lov til å kose seg i vannet. De er begge noen badenymfer nemlig. Etter en liten stund i badevannet var det tid for å komme opp i håndklær for å roe ned litt i sofaen. Da vi tittet inn fikk vi oss en liten overraskelse. Uten å overdrive var det minst 1cm vann på hele badegulvet. Det var faktisk et barnebasseng badegulvet! Guttene tittet på ansiktene våres, og det tok vel ca 10 sekunder før Teo sa "unnskyld, mamma", kjapt etterfulgt av Jesper.


Vi fikk erfare i dag at badet mitt mangler et sluk. Det holder ikke bare å ha skjulte sluk under badekaret, vasken og dusjen. Jeg skulle hatt et stort ett mitt på gulvet. Vi brukte vel hvertfall en halvtime på å få opp alt vannet. Vi satt faktisk med kopper og øste.....


2 stk slitne mammaer etter å ha brukt opp sin siste energi på å tørke opp vann.


Så fort gutta var ute av badet godt pakket inn i håndklær måtte vi derimot le litt. Vi husker jo tilbake til hvordan det var selv. Å sprute med vann er jo hysterisk morsomt! Vi sa til dem at det var overhodet ikke greit, men det holdt med det. Det er vann, det kan tørkes opp :)

Nå ligger jeg rett ut på sofaen. Ryggen verker. Jeg etterlyser massasje!

Ingen kommentarer: