onsdag 7. september 2011

Vinneren er ENDELIG trukket!

Beklager så mye. Dette tok sin tid. Bedre sent enn aldri, er det noe som heter :) Som sagt var det vanskelig for meg å velge bare én. Denne gangen fallt valget på Christina.

Så gøy at man kan vinne noe sånt!
Jeg har lært av Donald at uansett hvor mørkt det ser ut, vil det alltid ordne seg på en eller annen måte, men veien dit er bare til tider veldig lang. Har også lært at det lønner seg å ha et godt forhold til naboen i motsetning til Donald og Jensen som støtt og stadig krangler om det ene eller det andre ;)
Christina

Send meg en mail, så skal jeg videreformidle dette til Egmont serieforlag! :)

Ha en fin kveld. Jeg skal se film. Hittil kommet 3 minutter inn i filmen, og jeg begynte å se den for snart én time siden...Jah!

1 kommentar:

Christina sa...

Åååååå, så utrolig morsomt at jeg vant. Vinner aldri noe, men siden Donald er en ting som jeg og samboeren liker betyr det mye for meg!!
Sender en mail i morgen :D